INSTRUMENTS DEL MÓN

Les dues setmanes abans de Setmana Santa les vam dedicar al coneixement d’instruments d’arreu del món. Va ser una activitat en la que hi va participar tota l’escola i durant una setmana, a l’hora de música, els nens que tenien instruments d’altres països els van portar i ens els van ensenyar. Després vam situar els instruments en un mapa gegant segons d’on provenien i a partir d’aquí en vam treure algunes conclusions. Durant la segona setmana, com que tothom que en tania ja havia portat el seu instrument, els vam poder veure tots i per tal de conèixre’ls millor en vam fer algunes activitats (algunes més lliures i altres més dirigides).

Per la meva part us vull agrair a tots la vostra col·laboració ja que va ser molt més de l’esperada, això va fer que l’activitat fos molt més rica i interessant, i vam aprendre moltíssim!!! Aquí teniu algunes fotos de les activitats que vam fer durant la segona setmana:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *