CLOENDA TALLERS ARTÍSTICS DE CICLE MITJÀ

El passat dijous 3 de febrer els alumnes de cicle mitjà van fer la cloenda dels tallers artístics que s’han fet durant aquest primer quatrimestre. Vam poder veure els tallers de: teatre, escenografia, sardanes, jocs lingüístics, percussió corporal, cançons-joc i embolica que fa fort.
Els mestres estem molts contents dels resultats. I vosaltres?

One thought on “CLOENDA TALLERS ARTÍSTICS DE CICLE MITJÀ

  1. tat carreras

    Moltes gràcies per convidar-nos a veure-us en la cloenda dels tallers.Llàstima que només poguéssim veure l’ obra de teatre,doncs ja sabeu que els petitons surten a les 12.Si properament ens voleu tornar a convidar estarem encantats de venir.Nosaltres sempre ens hi apuntem!!!
    Tat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *