L’AUCA DE FESTA MAJOR 2011

Benvolgudes famílies, mestres i alumnes, us deixo algunes imatges d’ahir, divendres 17 de juny, a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer de Cassà tot cantant l’AUCA DE LA FESTA MAJOR per part dels alumnes de Cicle Mitjà. Moltes gràcies també, als alumnes de Cicle Inicial per la seva introducció musical.Tot va ser ben bonic!

Corrandescola a Linguamón. 1a mostra de glosa escolar 2011

corrandescolapreviewEl dijous 19 de maig de 2011 tindrà lloc al Teatre del Centre Cívic Can Felipa C/ Pallars, 277 de Barcelona la 1a mostra de glosa escolar

Hi participaran 225 alumnes de cinquè i de sisè de les escoles següents: Dr. Ferrer, d’Artés; Puig d’Arques, de Cassà de la Selva; el Col·legi Mare de Déu del Roser, de Sant Vicenç de Castellet, i l’escola Dr. Estalella de Graells, de Vilafranca del Penedès.

L’acte comptarà amb la presència de Mateu Mates,” Xurí”, glosador, Mireia Mena, glosadora, i Carles Belda, glosador i instrumentista.

Organitzat per: Linguamón – Casa de les Llengües i pel Grup de Treball “La Cançó improvisada a Primària”
Col·laboren: El Departament d’Ensenyament, l’associació Cor de Carxofa i l’UAB (Universitat Autònoma de Barcelona)

FINALS DE LA LLIGA DE GLOSA 2011

Increïble, al·lucinant, fantàstic, meravellós … i no acabaria de posar adjectius en la final de la lliga de glosa que ha tingut lloc avui a la nostra escola. Així que pugui penjaré un video-resum de la jornada però de moment, us deixo aquestes imatges perquè aneu fent boca.