STAND BY ME

Escolteu aquest famós tema de John Lennon gravat a diferents llocs del món. Un impressionant treball d’un senyor que s’ha dedicat 5 anys a viatjar per diferents països recollint les varietats d’aquesta cançó. Els músics de carrer sovint són poc valorats però crec que ens donen una lliçó de la vida mateixa, del que es pot arribar a donar quan es té poc, sinó fixeu-vos amb quin sentiment canten aquesta cançó.

One thought on “STAND BY ME

  1. Clara

    >Genieal el vídeo!
    Completament d’acord en la importància i talent dels músics de carrer. Un bon exemple de que no sempre un bon música surt d’una gran escola superior. De vegades només cal passió per allò que es fa, la música en aquest cas.
    Sóc mestra de música d’una escola d’Andorra i tot just comencem la creació del nostre propi bloc. Aquest vostre està molt i molt bé i estic segura que em servirà de referència per engegar el nostre. Espero que, algún dia no molt lluny poguem compartir activitats, notícies… i enriquir-nos mutuament!
    Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *