La maleta musical de 3r C

maleta-de-poeta

Dins d’una maleta, hi caben moltes coses. Pot arribar a cabre-hi tot allò que és realment important per a una persona. I com que les coses importants per a cadascú poden ser molt diverses, hi ha molts tipus de maletes: les maletes de viatge (ens serveixen per posar-hi el que necessitem per a un viatge. Poden ser força petites perquè normalment no transporten res d’imprescindible), les maletes de mudança (segurament més d’una i més grans perquè han de contenir tot allò que necessitem per viure en un altre lloc), les maletes de la memòria (són unes maletes molt importants, sobretot per a la gent que es nòmada, però que té molts records. Són maletes invisibles que  no ocupen lloc, tot i que poden arribar a pesar molt).

Nosaltres crearem  una maleta musical; la maleta musical de 3r C. Hi podreu posar coses relacionades amb la música que siguin importants per a vosaltres. Pot ser un CD que escolteu sovint, la lletra o la melodia d’una cançó que us agradi, la fotografia de l’instrument que toqueu, un instrument d’un país llunyà que heu comprat o que us han regalat, la fotografia del vostre cantant preferit, el nom de l’estil musical que us agrada més, etc.

Quan la maleta estigui ben plena l’obrirem i cada alumne compartirà amb la resta de companys el què hi ha guardat Així, la maleta musical de 3r C ens servirà per aprendre un munt de coses dels nostres companys i de la música.

Anirem omplint la maleta  fins el divendres 9 d’octubre  i a partir del dimarts   20 d’octubre començarem a compartir el seu contingut.

One thought on “La maleta musical de 3r C

  1. jaume

    no he fet mai cap extraescolar de musica, ni toco cap instrument, havia tocat la flauta a l’escola de 4t a 6è, però no se’m donava gaire bé i ara ja he oblidat el poc que havia après.
    No m’agrada gaire escoltar música, pero trobo que tots els estils de música estan bé, excepte el heavy.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *