Les preferències musicals de 3r C

musicovery

Els estils musicals són molt diversos i els gustos musicals també. En aquest exercici hauràs de presentar-te, explicant breument quina és la teva relació amb la música i quines són les teves preferències musicals.

Escriu la presentació en word o writer, passa el corrector ortogràfic català i revisa l’ortografia, la sintaxi i l’expressió. Recorda que no has d’utilitzar abreviatures pròpies del llenguatge del mòbil o del Messenger. Un cop ben revisat, has d’enviar el text com a comentari a aquesta entrada del bloc. Per poder enviar un comentari primer has de clicar el títol de l’article. Has d’escriure la teva adreça electrònica, però no apareix en el bloc. El comentari no apareix immediatament perquè el Departament de Música primer l’ha d’aprovar.

És imprescindible enviar el comentari per tenir una nota de l’exercici. La data límit per enviar-lo és dilluns 28 de setembre. Un cop publicats els comentaris, dimarts 29 de setembre,  posarem en comú les preferències musicals de la classe.

Full d’avaluació de l’activitat

26 thoughts on “Les preferències musicals de 3r C

 1. Guim Fontdevila

  Per a mi la música és molt important ja que em distreu, em relaxa, m’anima, etc.
  Jo toco la guitarra i cada vegada que n’aprenc en vull saber més.
  La música que més m’agrada és el pop-rock, sobretot heavy i altres estils i grups que em passen els amics com: play with me, before I forget i una mica de Ska-p.
  Normalment poso la música del “youtube” mentre jugo o faig qualsevol cosa des de l’ordinador, el meu mp4 no te cascos i m’apanyo com puc.
  La pel·lícula musical que més m’agrada és la de “TENACIOUS D”, que només està en anglès però subtitulada en castellà però fa molt de riure ja que és del Jack Black el protagonista de “año uno”.
  Per a mi la música no és imprescindible sempre però és molt important en gran part de les coses.

 2. Anna Fernández Martínez

  Vaig començar a tocar el violí amb tres anys, i després als sis el piano a l’escola de música de la meva mare i la meva tia. Vaig anar estudiant piano i violí fins als nou anys que vaig deixar el violí per estudiar només piano. Al col·legi comencem a tocar la flauta a tercer i a cinquè vam fer una cantata en L’Auditori amb altres col·legis de Barcelona. Als 12 anys vaig fer classes de guitarra amb unes amigues a l’escola de música de la meva mare. L’any passat vaig tornar a agafar violí, però el vaig deixar una altra vegada perquè el juny del 2010 faré una prova d’accés al Conservatori Municipal de Barcelona (Bruc). Ara estudio harmonia, llenguatge musical i piano.

 3. Andrea Villa Agueda

  Jo mai he fet cap classe extraescolar de música, però durant un temps vaig estar tocant el piano a casa i vaig aprendre una mica jo sola. A l’escola Heura vaig aprendre a tocar la flauta de bec i també percussió. Quan feia 5è, vam fer una cantata tota la classe a l’Auditori i a 6è vaig anar a cantar gospel a l’Auditori amb uns amics.
  L’estil què més m’agrada de música és el pop modern però també m’agraden cançons especifiques d’altres estils. Els estils què menys m’agraden són la música clàssica i el heavy metal.
  Jo sempre què puc escolto música ja que m’agrada i em fa passar una bona estona.

 4. Arantxa Vaqué

  La veritat, es que mai he tingut gaire interés per la música, bàsicament pels instruments. A l’escola ens van ensenyar a tocar la flauta i alguns instruments de percusió, però mai més, per dir-ho d’alguna manera, he tornat a agafar cap instrument.
  En canvi, escoltar música m’agrada molt, perquè hi ha cançons que m’arriba allò que diuen o quan estic estressada em relaxen, però tampoc sóc d’aquellas persones que van amb l’I-pod a tot arreu. D’estils, m’agrada bastant tot, exceptuant la música clàssica o el heavy, però el que més escolto és el pop.

 5. Laia Pineda

  Jo penso que la música és essencial, almenys per a mi, crec que es un mètode per distreure’t per sentir-te bé, feliç o trist..
  Jo a 3r de primària vaig començar a tocar el piano, però només un any per què ho vaig deixar, encara que ara me’n penedeix-ho.
  El tipus de música que m’agrada és molt variada, m’agrada tant el rap, com el pop, sobretot amb anglès, el flamenc, el house…
  Sobretot m’agrada molt la música per ballar.
  El que també m’agrada és anar a veure musicals com el de 7 núvies per 7 germans o bé mirar pel·lícules on ballen hip hop.

 6. Gerard Fossas

  Per a mi la música es genial, sempre i quan no la faci jo mateix.
  La música m’anima, m’entreten, fins i tot m’anima quan estic trist. En general no nomès m’agrada un sol estil, si no que m’agrada una mica de tot, tot i que hi ha algun estil que m’agrada més que un altre com la música house, tecktonik… i molts altres estils.
  Si parlem de la que no m’agrada en serien exemples el rock, el heavy metal, el jazz i el soul.
  Mai he tocat cap mena d’instrument, perquè mai me n’ha interesat cap.

 7. Xavier Peñarroya Galceran

  jo vaig començar a tocar la flauta de bec a l’escola. Vam començar a 4t i vem acabar a 6é però jo l’últim curs no el vaig fer, perquè em vaig apuntar a l’escola “Pausa” i vaig començar tocant el violí i fent coral i solfeig. Ho vaig deixar al cap d’un any. Llavors vaig començar a aprendre a tocar la caixa i al meu poble a les processons i les festes patronals surto amb els amics a tocar el timbal o la caixa. Tambe vaig aprendre a tocar la dolçaina. Ara estic tocant la guitarra espanyola que m’ensenya la meva mare.
  Els estils que magraden son tots menys el heavy metal. El meu estil favorit és el R&B.Escolto molta música i penso que sense música aquest món seria una miqueta avorrit.

 8. Angel Cueva

  La verdad es que no se tocar ningún instrumento ya que en mis épocas escolares me enseñaron poco y no me gustaba el instrumento que tocábamos. Pero me gustaría aprender a tocar los instrumentos de percusión, ya que para mí es interesante.
  Lo importante de la música es escucharla, porque distrae y relaja de todo lo que nos rodea.
  La música que más escucho es la bachata, salsa, merengue etc.

 9. Marcel Montanyes

  Desde els 6 anys fins als 9 vaig fer trompeta, però ho vaig deixar perquè també feia més extrascolars i no m’ho podia combinar. aAl meu pare li agraden molt els instruments i en sap tocar uns quants mínimament, per això de vegades toco el piano a casa. Ara estic començant a fer guitarra.
  M’agrada molt escoltar música, sempre que puc n’escolto El que més m’agrada és rap i rock, però també m’agrada el pop.

 10. guillem

  Em dic Guillem i l’estil de música que m’agrada és variat. M’agrada la música house, tecno, rap i pop. En fi, tot tipus de música. També m’agraden els videos que transmetin energia i ganes.
  m’agrada anar a youtube a veure els videos relacionats amb les cançons i sobretot escolto la música quan vaig a patinar. Nomes he tocat un instrument a primària: la flauta i en ocasions tambè he fet servir el djembé.

 11. Ariana Martín Ramírez

  La música a mi m’agrada molt i és molt important per a mi. Encara que mai no m’he dedicat a tocar cap instrument, m’agradaria haver après a tocar el piano.
  L’únic instrument que he tocat ha sigut la flauta dolça a l’escola, la vam tocar durant 3 anys més o menys. I també una mica de percussió però no massa. A 3è i a 5è, vam fer una cantata tota la classe. A 2on d’ ESO em vaig apuntar a la Coral de l’ Institut encara que em vaig desapuntar al poc temps perquè no m’agradava gaire.
  El tipus de música que més m’agrada es el pop i no gaires més estils. Jo sóc de les persones que duen l’ Ipod a tot arreu. I quan m’avorreixo em poso a escoltar música.
  Escolto molta música ja que m’ajuda a no avorrir-me tan quan estic fent deures, recollint o fent qualsevol altre cosa. A vegades fins i tot em poso música per anar-me’n relaxada al llit.

 12. Dani del Blanco Gutiérrez

  Quan era petit vaig començar a tocar el piano però després de tres anys vaig veure que no era el meu fort i el vaig deixar perquè també feia altres extraescolars.
  A tercer de primària a l’assignatura de música vaig començar a tocar la flauta.Amb el col·legi i a 5è vàries escoles del districte ens vam juntar per fer una cantània i la vam interpretar a l’auditori.
  Sovint escolto música HIP-HOP i POP del youtube.
  Cal dir que ara també m’estic aficionant a sentir música dels 80 perquè la vaig sentir dels meus pares.
  He vist moltes pel•licules i musicals i la que m’ha agradat més es la de SCHOOL OF ROCK, no fa pas gaire, al meu barri, vaig a anar a veure GREASE.
  Crec que la música es una bona creació i no hauria de desapareixer.

 13. jonathan berenguer

  Per a mi la música és molt important perquè sense ella no podria ballar.jo, de música no n’he fet molta, només a l’escola i vam fer flauta de bec, també vam fer una cantata a l’auditori, però he estat fent dansa desde els 6 anys i això també m’ha ajudat a interpretar-la, perquè s’han de marcar els accents per fer cops més secs ,mes grans… La música que més m’agrada és la música pop moderna i el funky.La que menys, el heavy metal i tota mena de música estrident. La música m’agrada per escoltar-la per tranquilitzar-me per desestresar-me i sobretot per divertir-me ballant.

 14. Alba Sánchez

  Als 8 anys vaug començar a fer llenguatge musical i tuba a l’escola de musica “La Guineu”. Al curs següent vaig deixar la tuba i vaig començar a fer piano. Als 10 anys vaig deixar el llenguatge perquè no m’agradava, i vaig continuar fent piano. Als 12 anys l’escola de musica es va fer municipal (Escola de Música Municipal Nou Barris), i si volia continuar fent instrument havia de fer també llenguatge. Aprofitant l’ocasió, vaig decidir agafar com a instrument el baix elèctric, ja que el piano no m’acabava de fer el pes.
  La música que més escolto és pop, però també m’agraden altres estils com el rock o el hip hop.

 15. Inés

  Jo quasi mai escolto música, només l’escolto si m’agrada. Jo escolto tipus de música variats, no escolto sempre del mateix tema per que si no m’avorriria de escoltar el mateix tipus de cançó. Quan anàvem a quart ens van ensenyar a tocar la flauta a l’escola, a sisè vam estar tocant instruments de percusssió i l’any pasat vaig estar cantant en el cor de la escola, vam anar a cantar al Palau Sant Jordi.

 16. Aina Solà i Boloix

  A mi m’agrada molt la música tot i que no toco cap instrument ni he fet mai cap classe extraescolar de música. A l’escola vaig tocar la flauta de bec i vam fer una mica de precussió. A tercer vam fer una cantata i una altra a cinquè.
  M’agrada molt escoltar mùsica, tant meva com de la ràdio, i normalment n’escolto per fer deures, per relaxar-me, per endreçar…
  Els estils que m’agraden són variats però el que més escolto és el pop, també m’agraden les bandes sonores d’algunes pelis i els musicals.
  Els estils que menys m’agraden són el heavy metal, la música llatina i la música clàssica.

 17. Marta Dacosta

  Per a mi la música és una cosa imprescindible. M’ajuda a relaxar-me i deixar de pensar en el que em preocupa, desconnectar una estona. Jo mai he anat a classes extraescolars de música ni he tocat cap instrument fora de l’escola. A l’escola Torrent de Can Carabassa, vam fer dos anys de flauta dolça, i alguna cosa vam aprendre.
  D’estils de música, m’agraden gairebé tots, des del flamenco al reggae. No m’agraden tan el punk o l’ska. El que no m’agrada gens són les coples o el heavy metal.
  Escolto música sempre que estic sola, esperant a algú o fent coses per casa, ja que com m’agrada, em distrec i el temps passa més ràpid.

 18. Joan Loosveldt

  A l’ escola on anava, a partir de 3r havies de triar fer música o dansa, vaig triar música i com a instrument el saxo, el vaig deixar de tocar quan vaig començar ESO perquè estava bé, pero no m’entusiasmava.
  M’ agraden bastants estils, no vol dir que els escolti tots, el que més m’agrada és el rock, encara que després del 2000 no está tan bé. També m’ agrada alguna cosa de rap i poc de pop. El que menys m’ agrada és el heavy metal perquè “berrean”

 19. Laura Canales

  Per mi la música és molt important, però no he tocat mai cap instrument i m’és una mica igual, a mi el que m’agrada és escoltar música. Tocar un instrument pot estar bé però mai m’ha interessat massa. Només he tocat la flauta dolça a l’escola. Escoltar música si que m’agrada, per a mi és una manera de desconnectar.
  No m’agrada cap estil de música en concret. Depèn de la cançó, del que diu o de com sona. Però el que més escolto és pop. Hi ha molta música comercial que no dóna gaire importància a la lletra de la cançó, i a mi m’agrada entendre les cançons. Tot hi que també escolto molta música que només m’agrada com sona.

 20. Joana Iglesias

  Jo mai he tocat cap instrument. De petita, quan tenia 8 anys, em vaig apuntar a fer cant, però vaig durar poc ja que la professora no m’agradava. Després a 5è i a 6è de primària, a l’escola, vam tocar la flauta de bec. Pràcticament podria dir que “necessito” la música ja que m’agrada molt i l’escolto constantment. M’agraden quasi tots els estils de música, però en particular el pop i el flamenc. No m’agraden ni el Heavy Metal, ni la música clàssica.

 21. Anna Mª Miñana

  Mai he fet cap activitat extraescolar de música, l’únic instrument que he tocat ha sigut la flauta dolça durant tres anys a l’escola primària.
  En general no escolto molta muúica, només quan estic a l’ordinador. Quasibé sempre escolto pop, però si algú té una cançó d’un altre estil i m’agrada també l’escolto.

 22. Marta Soldevila

  la música m’encanta. Jo mai he tocat cap instrument, a part de la flauta de bec que ens van ensenyar a tocar al cole, però faig cant coral i ara vaig a classes de guitarra. Sóc d’aquelles persones que escolta música sempre que pot. Crec que la música ens descriu com som cadascú. A mi m’agrada escoltar pop, rock i heavy metal entre d’altres. També escolto Bob Marley com a reagge. M’hagués agradat viure en els anys 80 cap amunt perquè els grans músics van tenir els seus millors moments a partir d’aquesta època. No suporto la música comercial.

 23. Felicià Arango

  Vaig aprendre a tocar la flauta de bec i altres instruments, però mai he tingut interès per la música. Magrada escoltar house i pop que són els estils que més m’agraden.

 24. Francisco Aguirre

  A mi no m’agrda eprendre a tocar un instrument. Vaig estudiar flauta a l’escola per obligació, però m’encanta escoltar-lai, perquè et relaxa, et dona alegria i sentiments i el més important per a mi és la lletra. Escolto música de molts estils: salsa, cumbia, rock, pop…
  Tambéels amics m’ensenyen cançons seves i m’agraden.

 25. nirmal roca

  A mi la música m’agrada per escoltar i per tocar.
  Vaig tocar tres anys el piano però el vaig deixar per que no m’agradava.
  Ara m’agradaria tocar la bateria ja que m’agrada i em divertix.
  A mi el grup de música que més m’agrada es Mago de Oz, i tabé Iron Maiden etc.

 26. Adrià Bleda

  A mi la música m’agrada molt ja que em distreu i em fa sentir bé, encara que mai he tocat cap instrument , però no diria que no a algun que altre instrument de percussió.
  M’agraden bastants estils però els que més temps m’ocupen son narkotek, reggae, raggatek i hardstyle perquè crec que son els gèneres que donen mes energia o tranquil·litat al moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *