Joc: distribució de l’orquestra

Avui dia trobem orquestres de tot tipus. Les més grans s’anomenen orquestres simfòniques i les més petites, orquestres de cambra. La distribució de l’orquestra pot variar segons la necessitat de la peça, voluntat del director i l’espai disponible. Però hi ha unes directrius que es solen mantenir. Els instruments es col•loquen per famílies segons la seva potència. Per això, els instruments de percussió es col•loquen al final i els instruments de corda són més nombrosos i es posen al davant a prop del director. Dins de cada família també es distribueixen d’agut a greu, d’esquerra a dreta respectivament, és a dir, dels més petit al més gran.

DISTRIBUCIÓ PER FAMÍLIES

FAMÍLIA DE PERCUSSIÓ
FAMÍLIA DE VENT METALL
FAMÍLIA DE VENT FUSTA
FAMÍLIA DE CORDA
DIRECTOR

foto orquestra

Aquest article ha estat publicat en , Instruments, Jocs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *