Instruments del món.

A 2n ens hem convertit durant un dia en viatgers i exploradors. I és que dins de les activitats que hem realitzat tot treballant en el projecte de la televisió, el nostre curs hem analitzat com funcionen els programes de televisió, sobretot els documentals d’animals i de viatges. Dins l’àrea de música, hem fet un recorregut per tot el món i hem anat coneixent la música i els instruments d’alguns dels països per on hem passat.
So voleu conèixer com nosaltres els instruments que hem escoltat, us convidem a clicar en el següent enllaç i a veure alguns dels vídeos que hem vist a classe. Segur que us agraden tant com a nosaltres!

Instruments d’arreu del món
Imatge de previsualització de YouTube
Imatge de previsualització de YouTubeImatge de previsualització de YouTube

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *