La Petita Flauta Màgica

Aquestes darreres setmanes, entre d’altres, els i les alumnes de tercer han visionat La Petita Flauta Màgica, dels Comediants. Hem treballat els personatges, el compositor Mozart i els instruments que hi apareixen en aquesta magistral òpera. Així com la historia del compositor alemany més universalment conegut. S’han identificat amb el personatge principal, en Papageno i tots els altres com la Reina de la nit, la princesa, el príncep Camino i el Rei. També hem gaudit amb la magistral interpretació d’uns dels fragments sonors més escoltats de Wolfgang Amadeus Mozart. De ben segur que tots ens en recordarem d’aquesta audició. Us deixo un enllaç del vídeo per si voleu tornar-la a veure a casa.Imatge de previsualització de YouTube

Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *