SEMTAC Primària. L’últim de la temporada.

Hola de nou companys i companyes de seminari.

El proper dilluns 18 de maig, a les 15’30h., farem la darrera sessió de seminari del present curs, aquest cop al CEIP Rosa Gisbert de Masdenverge.

Com ja vam comentar farem un dinar de comiat, just abans del seminari. Les persones interessades us podeu adreçar al correu de la Mercè o al de Josep per confirmar l’assistència. A continuació us deixem la presentació amb el guió de la sessió.

Fins aviat!
S5-STAC_0809

Screencast-o-matic

Bon editor de screencast (videotutorials) en línia i, per tant, multiplataforma. És senzill i ha funcionat molt bé: crea diversos formats (avi, flv…) permet editar-lo minímament, es pot afegir la veu/comentaris, selecciones mides, marca el cursor… Et dóna espai per publicar o te l’envia directe al Youtube o et pots baixar el fitxer de vídeo resultant.

http://www.screencast-o-matic.com/

WIX

Un editor de pàgines web completament en línia i amb molts recursos. La interfície és ideal per treballar amb canalla des de primària: icones clares i atractives, sistema d’edició i enllaç eficient i clar. Hi pots afegir de tot: textos, música, vídeo, fotos, àlbums de fotos (tot des de url o des del propi ordinador). Al final et dóna la url de la web amb totes les seues pàgines enllaçades a base de menús.

http://www.wix.com/landing/spain

Jornada Tècnica Heura, 02/03/09

El passat dilluns 2 de març va tenir lloc al CEIP Miquel Granell d’Amposta la Jornada Tècnica sobre Heura.

Aquí us deixem els enllaços al material que es va presentar per si és del vostre interès consultar-lo


– Web dels materials de la Jornada:
http://phobos.xtec.cat/suport
– Guies heura (atenció a l’usuari):
http://www.xtec.cat/at_usuari/guies/heura/cablatge_centres/

Les presentacions utilitzades a la jornada heura (que estan en format
odp), les podeu descarregar des d’aqui:

http://www.box.net/shared/6ce7qf9ith

Video sobre “Una ma de contes”

Des del Bloc del STAC del Tarragonès: http://blocs.xtec.cat/stactgn,  i per a poder treure el màxim profit didàctic als recursos disponibles dins del portal d’una mà de contes, us referenciem aquí un vídeo explicatiu dels seus diferents apartats i de com treure’n el màxim profit. Us encoratgem a donar-li una ullada i a fer-lo servir dins de l’aula , tal com us hem referenciat ja en altres ocasions dins d’aquest bloc, pel merescut valor afegit respecte d’altres portals.
Trobareu també interessant per treballar  el Dossier del web.