Sortida al zoo

dsc05669dsc05670dsc05671dsc05673dsc05676dsc05688 El dia 29 vam anar al zoo tots junts amb els de  tercer i quart. Els de sisè i cinquè vam fer un taller de biodiversitat i vam arnar a veure un espectacle de dofins i tambè vam anar a veure animals. Ens ho vam passar molt bè perquè ens van deixar una estona lliure per anar a observar el que ens interessava més.

9 thoughts on “Sortida al zoo

 1. paula perez font

  Hola silivia jo m’ho vaig passar molt bé!! mgradaria anari més subint!!

 2. sergi barnera

  Va ser molt divertit perquè vaig aprendre sobre la biodiversitat i coneixer molts animals que no coneixia

 3. aina forcada

  Hola silivia jo m’ho vaig passar molt bé!!!
  I l’espectacle de dofins em va agredar molt.
  Tant de bo i puguessiim turrnar.
  🙂

 4. jana vergés

  :)lvia em va agradar molt la sortida el zoo, ens van explicar moltes coses que no sabiem i sobretot molt important!!! a mi m’agradaria tornari!!!:)

 5. xenia cabanas

  Sílvi m’ho vaig passar molt béi quant vem fer el taller tambè em va agradar.:D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *