Anem a escoltar als avis

En motiu de la setmana del medi ambient vam anar a fer una visita als avis per demanar-los com era el nostre poble fa anys i com era el seu dia a dia quan eren petits. Va ser molt interessant perquè ens vam adonar que amb poc temps les coses han canviat molt. Ens va agradar perquè vam conèixer el passat del nostre poble.

Els avis ens van dir coses molt interessants: els que tenien més diners podien permetres tenir una bici o un patinet, el primer autocar que  hi  va haver a Folgueroles  es deia  Guagua, abans per anar a treballar(que molts tenien la feina a Roda) tenien que anar caminant de Folgueroles fins a Roda, tenien que ser a treballar a les dotze del migdia i acabaven de treballar a les dotze de la nit.  S’escalfaven amb un braser i al llit(per anar a dormir) un” burro” que eren còdols calents i embolicats amb una toballola.

avis-12avis23avis31avis42

11 thoughts on “Anem a escoltar als avis

 1. paula perez font

  Mu vaig passar molt bé silvia i vaig apendre moltes coses de folgueroles va ser molt interassant i gracias als avis vaig apendre moltes coses noves de
  el poble que visc(FOLGUEROLES)
  paula pérez font

 2. Berta Colomer

  Jo m’ho vaig passar molt be i els avis ens van ensenyar moltes
  coses del poble

 3. xenia

  Silvia m’ho vaig passar mnolt bè i els avis sabien respondre molt be les preguntes espero que un altre dia hi tornem
  xenia cabanas 5è

 4. jana fernandez

  vem anar a veura els a vis per motiu de el dia del mediamvient i els i vam fer preguntas de com era avans la vida que tenian

  ens u vam pasar molt bé

 5. xènia cabanas

  Sílvia a mi em va agradar molt anar a el casal dels avis perquè vaig apredre mès coses de Folgueroles i els avis ens van saber respondre molt be totes les preguntes.
  Xènia Cabanas

 6. òscar i marc de 5è

  Hola Silvia em va agradar molt i vaig apendre moltes coses sobre Folgueroles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *