QUI SOM?

      L’escola Montbaig som  una escola pública, catalana i  inclusiva on tenen cabuda   persones de diferents procedències, cultures, capacitats, actituds, aptituds, que entenem l’atenció a la  diversitat i el foment de la convivència com la manera de  potenciar el desenvolupament integral del nostre  alumnat.

A la nostra escola eduquem en  coneixements i valors mitjançant models positius i estratègies  d’aprenentatge: una escola referent en bones pràctiques, amb inquietud per seguir innovant i   donar resposta a  les  demandes de la societat actual i futura.

Eduquem en el respecte i cura del medi ambient per tal de desenvolupar comportaments  que afavoreixin la seva protecció.

L’escola Montbaig volem aconseguir  ser l’escola referent en l’educació infantil  i primària per als nens i nenes del barri i les seves famílies.

Volem ser una escola que utilitzi tots els mitjans humans ,materials , tecnològics   i metodologies  a l’abast per tal de millorar els resultats educatius i assolir l’èxit escolar del nostre alumnat.

Volem incrementar la confiança de tota la comunitat educativa en la tasca que realitza l’escola i millorar les seves expectatives com a membres de la societat.

QUIN SÓN ELS NOSTRES PRINCIPIS?

Escola  acollidora, oberta a totes les cultures que conformen la  societat, conscients de la riquesa que suposa la convivència durant la infància,  i de la responsabilitat de formar ciutadans i ciutadanes del país.

Escola democràtica, respectuosa i tolerant, que fa del diàleg la seva eina educativa  prioritària : amb  pares i mares, amb  mestres, amb l’alumnat, i amb les entitats i institucions de l’entorn.

El nostre és un tarannà familiar, amb un tracte autèntic, per tal que tota la comunitat educativa se senti preuada i valorada.

Som una escola preocupada per la problemàtica mediambiental i implicada en el foment d’actituds afavoridores de la sostenibilitat.

  • Compromesa en  l’èxit escolar  del  nostre alumnat tot proporcionant-los el millor ensenyament: atenció individualitzada, grups reduïts, anglès des de P-4 i matèries en anglès a partir de 1r de primària, treball per projectes, ús de les noves tecnologies (aules digitalitzades, d’informàtica, portàtils, pissarres digitals…)
  • Amb un equip docent consolidat, sòlid i amb molta experiència, referència en l’àmbit de l’ensenyament per la capacitat de desenvolupar i dur a terme projectes d’innovació pedagògica: d’anglès, de mitjans audiovisuals…
  • Que promovem la cordialitat, i el tracte personal amb les famílies: formació de mares i pares, reunions de classe,  entrevistes, celebració de festes conjuntes, jornades d’escola oberta.
  • Que ens coordinem amb altres entitats del barri per oferir activitats extraescolars de qualitat: Projecte Eduquem junts, piscina, karate, esplai diari, reforç escolar.
  • Que adeqüem els serveis complementaris i l’economia a la realitat del moment: servei d’acollida, de recollida, menjador, quotes de material i extraescolars ajustades, projecte de reutilització de llibres, tramitació de beques…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *