P3B. HORA DE LES FAMÍLIES: ELS PARES DE L’ONA.

ELS PARES DE L’ONA ENS VAN VENIR A EXPLICAR UN CONTE, PRIMER A P3B I DESPRÉS A P3A. EL CONTE ENS VA AGRADAR MOLT I ES DEIA: “DE QUÈ FA GUST LA LLUNA”. LA MARE DE L’ONA VA FER TOTS ELS ANIMALS DIBUIXATS, ELS VA PINTAR I ELS VA PLASTIFICAR, I L’ONA VA AJUDAR A EXPLICAR EL CONTE, POSANT ELS ANIMALS A SOBRE DE LA PANTALLA BLANCA DE LA CLASSE DELS GALLS I LES GALLINES, I QUE VAM ENFOSQUIR PER VEURE LES SEVES OMBRES.DESPRÉS VAM TASTAR DE DEBÒ “A QUÈ FA GUST LA LLUNA” MMM…QUE BONA I QUE DOLÇA!. QUÉ BÉ HO VAREM PASSSAR!


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>