COLÒNIES 6è. i FINAL CURS 15-16


Accions

Informacions

Cap resposta

27 respostes a “COLÒNIES 6è. i FINAL CURS 15-16”

3 06 2016
JOSEP (22:14:14) :

Hola, nens i nenes de 6è.:

Acabades les colònies tan esperades, necessitem fer una valoració, que vosaltres digueu què us han semblat, com les heu viscudes, les colònies del vostre últim curs a Primària i a la nostra escola.

En aquest text heu d’escriure sobre la convivència, les activitats, la casa i el lloc, el menjar, les experiències, les actituds, sobre el ball de l’última nit, les anècdotes, etc.

Intentarem fer valoracions globals i de temes importants, en sentit positiu, evitant centrar el vostre escrit en fets secundaris i sense cap importància.

Proposem un text d’unes 15 línies, repartides en tres o quatre paràgrafs. Treballeu bé l’ortografia, consulteu els imperdonables i reviseu els paràgrafs escrits.

El termini serà fins dimarts 7 de juny a la nit.

Dediqueu el temps necessari per fer aquest treball.

Bona feina i fins dilluns!

Anna i Josep

4 06 2016
Ariadna (11:19:17) :

Hola mestres i companys de 6è.
Aquets 3 dies de convivència amb els companys han estat molt divertits participant a totes les activitats amb ells.
Les activitats m’han agradat molt perquè ens quèiem de el caiac i del pàdel surf moltes vegades, quan ens posàvem de peu.
La casa era molt gran i molt xula. A les 6 de la matinada els companys/companyes corríem per el passadís on estaven les habitacions.
El menjar ,estava bo però algunes coses no ens van agradar, com per exemple el fideuà.
Jo crec que em vaig porta bé perquè no vaig fer res d’escàndol.
En el ball no vaig parar de ballar perquè la musica era molt moderna (de hip hop) i em vaig quedar afònica de cridar i cantar molt alt.
Una anècdota va ser que el divendres no volia fer el barranc i em feia por però desprès volia fer mès barranc. Els monitors de la casa de colònies Làpica es deien Marc, Pol, Ivette i Joan i eren molt simpàtics.

4 06 2016
Helena (22:25:27) :

Estimat Josep,

En primer lloc us volia donar les gràcies per les coses que ens heu ensenyat durant aquests dos anys. Entre d’altres, saber conviure amb altra gent i respectar-la. En general, a ser persones.

Aquestes últimes colònies de l’etapa de primària han estat GENIALS. M’ha agradat tot: les activitats(sobretot el barranquisme i la banana), el menjar, les habitacions, els monitors i monitores, l’entorn, l’alberg…
El ball de nit va ser molt divertit, i suposo que entregareu els diplomes la setmana que ve.

L’actitud d’alguna persona va ser dolenta al matí,(sobretot del primer dia) quan era la una del matí i ja hi havia gent cridant o corrent pel passadís, i no va parar fins que en Joan ens va fer fora a tots de les habitacions.

Quan vam arribar altre cop a Granollers, vaig explicar als meus pares les activitats que haviem fet, i els va agradar tant, que em van proposar d’anar-hi uns dies en família. Tu saps si s’hi pot anar en família, o és només per escoles?

Fins dilluns,

Helena

5 06 2016
marc11 (08:45:13) :

Bon dia a tots,
El primer de tot és dir-vos als mestres de 6è que m’ha encantat tenir-vos d’alumne aquests últims 2 anys.
Sobre les colònies, que s’en podria dir de dolent, han estat fabuloses i aventureres, per a mi les millors de totes
Jo crec que els monitors eren molt divertits i moguts, el primer dia va anar una mica fluix pero als 2 seguents dies tot va arrencar una mica més.

El segon dia, el ball va anar molt bé, pero en comptes de ballar saltavem i ens tiravem pel terra com animals, allò va ser molt divertit!

Sobre el dormir entre les dos nits 7 hores o així.

Ara us faré una taula sobre les activitats que em fet i us posare una anécdota sobre cada activitat:

1r-Barranc.Una de les coses que més em van agradar va ser quan vam pasar sota un pont i quan ens vam tirar a la part final.

2n-Banana.Va ser molt divertit quan anavem fent curves i ens queiem inevitablement.

3r-Caiac.Va ser molt divertit quan em vaig volcar amb la meva parella de caiac.

4t-Padel Surf. De l’esforç que vaig fer ara deuria d’estar molt fort!

5è-Tir amb arc. Era molt difícil i no donava una, només vaig donar-li una vegada.

Resumint Barranc i Banana van ser less millors activitats!

Adèu a tots!

5 06 2016
Raul B (14:40:35) :

Hola a tots:

Les colònies no es podrien descriure, han sigut molt divertides i cansades a la vegada, la banana, el caiac, padel surf, barranc han estat molt entretingudes.

La convivencia en aquest dies ha estat bastat bé, exepte alguns casos que com sempre han hagut i hauran, no es pot ser perfecte sempre hi haura algun conflicte.
La casa estava molt bè era gran i de pedra cosa la qual li donava un toc rural a l’ambient, la vegetació… El lloc era maquissim, perquè estava la casa i el panta allá al costat cosa que estava molt bè, tambè em va agradar la extensió de el jardí, era gegant.
El menjar estava, estava ben bo, era per repetir (exepte el pollasrtre del primer apat es adir el primer sopar) n general tot estava molt bè.
Les experiencies es quedaran grabades al meu cor sobretot banana i barranc que varen ser flipants. Una anecdota seria quan ens vam caure de la banana tots els del meu grup va ser per riure una bona estona, una d’altre seria al barranc quan l’aigua estava gelada i pujant per la pujada em vaig relliscar.
Les actituds van ser una mica boges però… són les ultimes colonies i estavem esverats, sobretot el primer dia i el primer matí, ja se que aixó no explica les actituds dolentes que vam tenir allá, no cal que m’expliqui.
El ball de l’ultima nit es va fer una mica d’aquella manera, sobretot alguns nens que estaven com bojos, però no es va fer com jo somiava que seria, no sempre surt tot com un vol, jo hi pensaria una mica, ja que quan tocava ballar un estil es feia el tonto, es podria millorar com tot a la vida.
En resum com he dit abans son aquelles petites coses que potser no cal destacar, en definitiva han estat unes colonies genials no el seguent.

Ens veiem el dilluns i tots a una que queda poc pel teatre

Raul Benegas Torrado
Classe: 6è.A
Edat: 12 anys
Alumne de l’Escola Mestres Montaña
Situada a Granollers (Valles oriental, Barcelona, España)

SIGUES FELIÇ SEMPRE!!

5 06 2016
Ayah Sajid (17:40:51) :

Bon dia o bona tarda a tothom!

Jo volia fer els escrits per separat, per això potser faig un avui i l’altre un altre dia.

Voloració 5è. i 6è.
M’agradaria començar per tot el que hem après junts, com per exemple: apendre a estar amb qui sigui, saber conviure amb noves persones, …

Al principi de 5è., a mi principalment no m’agradava el grup clase que tenia, però al llarg del temps vaig començar a trovar-li més avantatges que inconvenients. Potser, que ja ho saber, però a mi no m’agradava, perquè no estava amb els meus amics. Allò em v afer cambiar moltíssim. Però ara crec que no estic malament comparat amb el que em podria haver passat.

També, m’ha agradat trobar més amistats de les que tenia. I a més m’ha ensenyat a tenir amistats més obertes.

6è. va començar bé des del principi encara que tenia uns quants inconvenients, per a la taula que tenia. Erem la taula més xerraire que havia vist en la meva vida. però a part de tot això ha estat bé i m’he sentit una mica més comoda en aquesta clase. El que m’ha agaradat més de tot ha sigut fer padrins i fillols. Ha sigut una experiencia unica e inoblidable.

I vull acabar felicitatnt a tots els mestres que hem tingut, per poder-nos aguantar i ajudar fins hi tot en els moments més difícils.

I així volía acabar: Gràcies a tots i totes per ser els meus companys i amics. I vosaltres mestrtes gràcies.

6 06 2016
Marina García Duran (17:22:41) :

Hola companys/companyes:
Yo no esperava que les colònies fosin tant divertides i a la vegada curtes.
Ami les activitats que més em van agradar van ser barranc i bannana.
-Barranc sem va fer curt pero mho vaig passar molt bé!
-La bannana era molt divertit i el meu grup molt més.
-Caiac yo ya vaig montar,però era molt cansat i el padelsurf també.
-Les activitats a la piscina estaven bé.

El que no em va agradar era tornar a fer grups,perquè habia més gent i es feia més pesat.

Les habitacions,en la meva s’estava molt bé,sento el que va passar la primera nit però es que ningú no podía dormir.

Els monitors no dic noms alguna eran una mica “Bordes”.
Excepte això tot va anar molt bé.

PD:El menjar estava molt bó yo mho vaig menjar tot i find i tot vaig repetir,avegades.

6 06 2016
anna jorge 6éB (18:08:52) :

Hola a tothom!
Les colonies de aquest any, han estat molt divertidas.La veritat es que no se per on comenzar ,les activitas han sigut genials ,sobretot barranc!!i pel meu gust ,caiac li segueix de prop ,els monitors de les activitats es deien Ivet,Pol,Marc i Joan ,tambe me divertit molt amb el tirc amb arc ,padel surf…i les estones de pisina lliura .Els apats estaben bastant bons,algunes vegades e repetit ,Els jocs de nit i el ball en estat molt chulus , tothom es va divertir molt ,una altre cosa ue em va agradar de la nit va ser contemolar el cel nocturn ,i veura les constelacions i veura com les llums dels pocs cotxes que pasaven per alla es reflectian al llac .Cap a l’hora de dormi no es pot dir que vam ser uns ”angalets ” ,ja ue hi habia gent castigada el pasadis o gen que es va llevar a les 4 ,però això la primera nit a la segona despres del ball al cap de 5 minuts esavam tot adormits a les nostres habitacions .
A la meva habitació la primera nit vam jugar a un joc de cartes que vaig portar jo i ens ho vam pasar molt be.

P.D:També a estat guay anar a veure el castell i veure cada part per dintre .

6 06 2016
Judit Roig (18:27:32) :

Hola Josep.

Per començar aquestes colònies han estat genials, com tots els anys a aquesta escola, a la nostra escola.

El dia 1 de juny va arribar el dia! El dia més esperat per nosaltres, tocava marxar de colònies!
A l’autocar ens vam passar una mica, jo no crec que fos la que més però em van donar un grapat dde patates, no va ser una actitud correcta, però la veritat és que era molt cansat el viatge.

La visita al castell de Montsonís va estar molt interesant, moltes coses em recordaven a Vallclara i em va agradar bastant.

Al arribar a la casa de colònies vam mirar com era, i de seguida vam anar cap a les habitacions. Les instalacions van estar molt bé, tot i que faltava alguna duxa més per anar mes àgils. El menjar estava molt bo i la forma de parar i desparar taula em va agradar molt.

Les activitats van ser espectaculars. Nosaltres vam començar per Jocs a la Piscina que em va agradar molt, el profesor, en Pol era molt divertit.
Després vam fer tir amb arc que no era una de les meves especialitats. Ho seguent va ser la Banana que va ser una de les meves preferides. Vam tenir algunes complicacions però al final va ser genial.

2 de juny, vam començar amb kayak, era molt divertit, però molt cansat a la vegada. A l’anada el nostre kayak no anava bé i vam haber de camviar-lo.
A la tarda vam fer paddle surf que també va ser divertit però també cansat. A mi m’agradava més anar de peu però sentat podíes fer més força.
Per la nit vam fer ball de nit, va estar molt bé, però el moment que més em va agradar va ser quan va sonar la cançó per a l’Elisa.

3 de juny, NOOOOOOOOOOO!!!!!!! Va arribar el dia de preparar les coses, recollir per di adéu a les colònies.
Al cap d’una estona vam anar cap al riu per fer el barranquisme. El viatge fins allà va ser molt cansat perquè hi havien moltes curves.
El barranquisme en general va ser ho millor de tot. El que més em va agradar va ser com unes coves que en Marc les anomenava el lloc més bonic del món, i no deia cap mentida.

EN RESUM, HAN SIGUT LES MILLORS COLÒNIES DE LA MEVA VIDA! T’ESTIMO MESTRES MONTAÑA.

Judit.

6 06 2016
ALBA6è.A (18:32:18) :

Hola companys i comapanyes,

Jo valoraré les colonies per dies.

1r dia :La casa era bastant gran i rústica.
Les habitacions no estaven mala ment , jo anava a la de 20 persones,pensava que estaria incomoda per ser tantes persones.
Ara començo a valorar les activitats etc..
Jo vaig començar fent tir amb arc i banana ,el tir amb em va agradar fer-ho , però no s’hem donava gaire bé .
La banana em va encantar, m’encantaria tornar-la a fer ,era molt divertit intentar aguantar per no caure , però al final vem caure .
El dinar estava molt bo , però el postre no em va agradar.

2n dia :El esmorzar em va agradar,estava molt bo el super donut.
Després vaig fer padel surf ,es molt cansat ,però es divertir ,i em va agradar que deien un numero i corresponia a una postura ,estar assegut , de peu o com els surfers .
La veritat es que a mi em van agradar tots els dinars,sopars o esmorzars .
Després vaig fer caiac però no era tan difícil com el padel surf ,i també vem fer això dels numeros .
La nit si que em va agradar , el ball va ser molt divertit i que després ens poessin música que ara escoltem va ser la bomba ,la Judit i jo no paraven de donar voltes i fer tonteries.

3r dia : L’ultim dia vem fer l’activita que jo crec que va ser la més esperada ,el començament del barraquisme no em va agradar gens perquè era molt cansat pujar per el bosc, però quan vem començar anar per el riu ,m’anava agradant més,això de passar per les coves que eren molt maques, saltar a l’aigua,però si que ens donaven cops per les pedres etc… però això no te gaire importància.
El dinar va ser molt bo, però el postre no em va agradar ,ja que es l’ultim any ens podien haver donat gelat.

Aquestes colonies m’han encantat

Adéu,Alba

6 06 2016
Germinal (18:43:39) :

Hola nois i noies

Ara us explicaré les fantàstiques colònies que hem passat tots junts.
El primer dia, va ser molt divertit, perquè no pensava que seria tan divertit fer jocs a la piscina i banana, de el grup2 el meu grup:jo, el Roger, el Brais, el Marcos i el Pol, vam ser els primers en pujar a la banana va ser molt divertit, perquè la llanxa ens rodejava i ens tirava, però a la segona vegada ens vam posar a fer el ruc i vam trigar una bona estona a caure, quan vam acabar de fer la banana vam fer el tir amb arc jo i alguns companys mes vam donar-li al groc, quan vam acabar vam sopar i el menjar estava molt bo quan vam fer el joc de les màfies jo m’amagava als costats i anava salvant a la gent i a mi nomes em van atrapar dos cops i va ser molt divertit.
al dia següent també va ser molt divertit perquè vam fer el caiac i a la tarda el padelsurf a mi em va semblar mes divertit el padelsurf perquè no ho havia fet mai i per no haver-ho fet mai ens va sortir bastant be a mi i al Marcos i a la nit vam fer el ball.
El tercer dia va ser el mes xulo per a mi perquè vam fer barranc i va ser molt emocionant.

bona tarda

Germinal

6 06 2016
Martí (19:51:15) :

Hola companys i companyes:

per començar aquestes colonies ha sigut les millors colonies que he fet mai i m’ha encantat.

Acctivitats la banana em va agradar molt tot i que no la vaig poguer disfrutar del tot, per tot hi així va ser divertit.El kaiak també em va agradar pero no tanat com la banana,la ruta que vam fer va ser cansada pero molt xula i amb molta diverció,el vaig disfrutar moltíssim.El padel surf va ser casi el mateix que el kaiak, tocaves mes l’aigua pero et cansaves molt mes i aixo no compensava.El barranc va ser la millor activitat que vaig fer, i no m’he l’esperava així pero em va encantar.

Menjar,lloc,casa:El menjar em va agradar molt ja que vaig repetir de casi tot, es notava que s’havien passat molta estona a la cuina.El lloc el vaig trobar fantastic amb unes vistes fabuloses.La casa la vaig trobar molt be perque no era ni molt grant ni molt petita.

Actituds:En primer lloc totes les acctituds van estar molt bé pero van averi aquelles coses que sempre fallen pero tot va anar molt bé.

Les colonies han estat fantasticas i no crec que les oblidi mai.

Ara que ja estem aprop de final de curs i ja tots ens separarem us bull dir que heyu sigut molts bons companys i que sempre m’he sentit acollit i comsi estigues a una gran família.

Adeú

Martí

6 06 2016
Elisa (21:12:41) :

Hola a tots/es,

A mi aquestes colònies m’han semblat divertidissímes, de fet les millors d’aquests anys i les últimes… Les activitats van estar molt xules , totes em van agradar molt, La banana va ser molt guay ja que era la primera activitat que vam fer, Padel surf també va ser molt divertit, però s’ha de dir que al final es una mica pesat, el Kaiak va ser més fàcil que el Padel Surf, perquè era més fàcil remar, i perquè era molt més difil caure’t o bolcar-te, però no se com ens ho vam fer que ens vam bolcar! I la que més em va agradar és el barranquisme, vaig alucinar, tot era bonic, les vistes, l’ambient, la Sençació… Va ser ptrciós!!!

La casa, el menjar… Tot molt bé només alguns plats no m’acavaven d’agradar. La convivència entre nosaltres crec que va anar força bé, no va haver-hi ningún conflicte, osino el vam poder resoldre. El ball va ser molt divetit! Jo no tenia res ensellar, ni tenia amb qui ballar , i vaig poder ballar tots els balls sobre la marxa, el més bonic que em va passar a les colònies és el que van fer per mi a la nit del meu aniversari, em va agradar molt!

Aquestes colònies han sigut molt xules, però també les nostres últimes… Estem al final del curs i de qui poc… Cada un anirà pel seu camí, deixaré de veure gent que sempre he estimat…

Adéu! Les millors colònies!!!

7 06 2016
Marcos ruiz muñoz (08:30:29) :

Hola companys i companyes,
El dia 1 de Juny per fi va arribar el gran dia, el dia de les colònies. El primer que vam fer va ser anar cap a Montsonís, allà vam esmorzar i ens van fer una visita guiada, El castell era bastant gran, també era ric perquè tenien moltes armadures i una sortida secreta que comunicava amb l’església.
Desprès vam arribar Alberg de la Torre de Rialb, vam dinar, vam poder jugar fins que arribessin els monitors.
Quan van arribar els monitors ens van explicar uns canvis que anàvem a fer, i en acabar vam pujar a les habitacions,
la nostra era de les més gran .
Llavors tots es vam preparar per fer les activitats .
Tocava banana + arc i una nova activitat que és deia jocs de piscina. Els jocs de piscina era el mocador però amb pilotes de golf, i desprès una estona lliure per nadar.
Una 1h.30 desprès vam baixar a fer la banana i l’altre grup a jocs de piscina. Ens van dir que teníem que fer grups de 5.
Nosaltres com ja ho teníem vam ser els primers, ens vam tirar 3 vegades i una fen el burro.
En acabar vam anar a fer tir amb arc, l’arc pesava molt
Jo vaig poder donar-li el vermell.
Més aviat vam sopar i jugar el joc de nit, del que anava era de dues màfies la Russa i la Siciliana, hi havien 5 números, ens teníem que retard entre les dues màfies, els números majors podien guanyar el menors menys el 5 que perdia amb el 1, si perdies la lluita anaves a la seva presó i no podies anar-te’n si un del teu equip et donava la mà, també estava el capo que era el més important de tots , si algú trobava el capo guanyava la ronda el final van guanyar 6è B.
El dia següent directament ens vam preparar, vam esmorçar i vam començar les activitats, el meu grup els tocava caiac. El caiac eren de dos, jo en vaig posar amb el Germinal, el caiac cansava molt i a vegades et feies mal els dits. En vam dirigir cap una casa que estava a prop
Allà vam descansar i vam tornar cap a la casa.
Per la tarda vam fer padel surf, és una tabla de surf una miqueta més gran també era de dos, aquesta vegada ens vam dirigir cap l’altre costa on hi havia un petit territori,ple de mosquits, pals…
Jo per mala sort vaig perdre una de les meves sabates per mullar, vam tornar ens vam ficar a la piscina, una mica desprès vam sopar i vam fer el ball de la nit vaig ballar la salsa, el vals, el txa txa txa i el rock amb l’Anna i els altres amb els meus amics.
El divendres en despertar-nos vam recollir tot ens vam preparar i vam anar cap a fer el barranquisme,
Vam tenir que caminar una miqueta, però va merèixer la pena, vam passar per una cova, ens vam tirar per un munt de cascades i des de pedres i vam passar per Àfrica, Àfrica era una cova molt bonica, que el principi hi havia una pedra amb forma d’Àfrica.
Desprès vam dinar i vam tornar a Granollers, jo em vaig adormir.
Ha sigut les millors colònies de primària.
Fi de curs.
El final començar
I la porta s’està obrint
acaba la primària
i arriba la fi

nou anys aquí
nou anys de diversió i aprenentatge
i 10 més
en una altre localitat
Hem estat nou anys en l’escola, però destaco el cicle superior, per començar que vam fer nous amics, hem après moltes coses, mil matèries que hem estudiat i repassat, hem tingut bons mestres que alguns s’han tingut de marxar. Ha sigut un cicle molt intens.

Us portaré al cor.

7 06 2016
polm (14:55:39) :

Hola a tots i totes en primer lloc voldria dir que per mi han sigut les millors colonies de l´escola per mi les millors activitats van ser:
Banana,caiac,padel surf i barranc excepte la part de pujar per les roces perque feia molta calor.
Els jocs a la piscina hem van agradar pero no tant com les altres activitats.LA cuina va estar be el menjar hem va agradar,tambe hem van agradar els monitors que vam tenir
jo vaig dormir ve les dues nits pero quan em dormia em molestava una mica que els meus compañs parlaven molt
pero igualment vaig dormir be.
Ara voldria parlar sobre el final de curs:
penso que ha estat un bon curs pero tots parlavem masa i tambe que alguns compañs hem molestaven una mica
pero igualment he estat be
Adeu

7 06 2016
María 6è.A (15:12:46) :

Bona tarda!!

Primer de tot, parlaré del viatge.
Per anar-hi el viatge va ser, més o menys, bé. El de tornada, bé, anàvem súper cansats i alguns (inclosa jo), anàvem mig adormits o inclus adormitas del tot.

Jo crec que la convivència va ser bona, molt bona. Vam jugar a volei, alguns a futbol, etc. Però sempre en equips!!

Les activitats em van encantar. La activitat que més em va agradar (a part del barranquisme), va ser la banana. Va ser molt divertit. El kaiak i el padel surf també estaven molt bé, però eren més cansades. El tir amb arc va estar bé. Després, va valdre la pena pujar aquella pujada taaaaaaaaaan dura per fer el barranquisme. Era tot maquíssim, impresionant.

La casa: maquíssima, com deia el Martí (crec), ni molt gran ni molt petita. Justament el que necessitàvem. La piscina era molt guai. El menjar era boníssim. Ho sento, però menys mal que no van posar… SOPA, cada any posen una sopa sense sabor i… bé, ja sabeu.

Era la primera vegada que feia totes aquelles activitats (menys tir amb arc) i… Va ser una passada. A la banana, que era la primera activitat, tenia por de caure.

Jo crec que d’actituds, bé, ens vam portar suficient bé tots. A la nit crec que ens vam portar bé menys dos o tres nens que hi eren fora al passadís…

El ball de l’última nit em va agradar molt, només que al final jo estava molt cansada com per ballar. Em va agradar molt el detall de que donèssin suc. El vall que més em va agradar ballar va ser la rumba, que la vaig fer amb l’Ariadna.

Una anècdota seria… quan anàvem fent barranquisme, el monitor deia: TOBOGÀN, i haviem d’anar flotant pel riu, ens posàvem amb la panxa cap a dalt, i a flotar!!

En general, LES MILLORS COLÒNIES DE LA MEVA VIDA!!

Una abraçada!!

7 06 2016
LauraM (15:20:13) :

Hola, Josep:
Aquestes colònies han sigut magnifiques!Els tres dies se m’han passat volant.
Si comparem les colònies de l’any passat amb aquestes, crec que tothom botaria aquestes, perquè les de l’any passat van ser una mica aburrides(per mi).

En general la casa de colònies era molt guai, les habitacions eren grans, estava tot molt net…
I el menjar estava molttttttt booo!

El joc de nit em va agradar, però en canvi de fer tres vegades el mateix, podríem aver fet diferents.Em va agradar molt aquells cinc minuts que vam estar tots estirats al terra mirant les estrelles.(no se perquè però jo em marejava una mica.)

El que més m’ha agradat han sigut les activitats, com a tots suposo.

1-Barranquisme, era impressionant.

2-La Banana, era divertidíssim, encara que la primera vegada quan et queies feia una mica de “repelus” perquè tu no sabies el que hi havia sota teu.

3-El Caiac, la Judit i jo vem arribar les ultimes!! ens vam desviar una mica…Però quin fart de riure!

4-El Arc, em va agradar,per poc li dono al groc!!

5-Jocs de piscina, estaven molt bé però crec que tindrien que fer mes varietat.

6-El Padel Surf, era divertit però cansava i tenia molt fred.

Els monitors eren mooooolt simpàtics sobretot en Marc i en Pol!
El ball va estar genial!
Per cert, com es movia la Anna Jorge!!!! Ballava molt bé.

I el pitjor de les colònies va ser trtrtrtrtrtr……. tornar a Granollers!

PD: Les nostres ultimes i inoblidables colònies junts.
US ESTIMO! <3

Laura Martín Pérez

7 06 2016
ferran (18:17:18) :

Hola a tots i a totes.

A mi les colonies sen van fer molt curtes i eren 3 dies pero em van agradar molt, les activitats que em van agradar més son el varanc i la banana.

El baranc era molt xulo amb les cobes que hi havia em va agradar molt.

La banana tambe era molt xulo no mavia pujat mai i sol
emvaix caura una vegada.

El caiec i el padel surf cansaven molt pero també era xulo.

Els jocs de pisina també eran xulos però podien aber fet mes
coses.

El vall de nit em va gradar moltisim tots vallan menx alguns
que es van quedar allar sentats sens fer res.

El mengar de la cuina estava molt vo.

El lloc de la casa de colonies em va semvla molt vonic
veura el llac quan et despertes era molt vonic veura el llac
et relaxa molt.

7 06 2016
Ajay chand (19:35:42) :

Hola companys,

Em vaig sentir nervis per dins, al averi arribat al Rialb,
les colònies en primer lloc en veure el Rialb vaig veure que era estrany però després durant un temps em vaig acostumar a les vivendes i de com era.
En global va estar una meravella les colònies però per mi nose si algu més va faltar un coseta però nose el que.
La majoria de companys/es es van comportar, bé però d’altres no tan i sobre el ball de l’ultim dia cuasi tots diguem-ne van ballar genial però el que vull d’estacar més de totes les persones que i ballaven era l’Anna Gorgue encara que estigues sense parella va ballar més que genial,sorprendrei em va sorprendre però en global vull dir que no només l’Anna sino més persones com en Raul que també ho va fer bé.
I les activitats encara millor, la activitat que em va agradar més va ser el barranc però això no vol dir que les altres no fossin agradables perquè també em van agradar i tot va ser tan rapid que no vaig donar-me conte de que ja havia acabat les colònies.
Aquestes colònies són les millors que n’he fetas.

Ajay

P.D: espero que no sigui l’ultima vegada que vagi de colònies amb vosaltres.

Això no es un adèu 🙂

7 06 2016
alex hino (22:18:40) :

Pufff, hola a tots i a totes,

En primer lloc, m’agradaria dir que encara que sigui dimarts, encara estic xof per les colonies. Fent una valoració global va ser “la leche del cordero”, si les comparem amb les dels altres anys.

Sobre l’alberg i el castell… Em va agradar, però el tema d’haver visitat el castell desprès d’haver baixat de l’autobus no em va agradar. Semblava una excursió. I el menjar i els llits de l’alberg, estaven bé, però millorable.

I ara la valoració de les activitats (redoble de tambors). Comencem per el nº5, que l’atribueixo al Padel Surf, una activitat a la que et mullaves per totes parts i a sobre era esgotant. Ara el nº4 però no menys important Open Caiac, super avorrit si no anaves al mateix ritme que el teu company. Ara és hora del pòdium, a la posició nº3, arc, que jo no vaig poder disfrutar al 100% perquè em feia mal el braç. A la posició nº2 banana! Que miris per on miris va ser molt guai. I per final i ultim, a la posició nº1, una experiència única i inoblidable, barranquisme es queda amb la medalla d’or!!!(aplausos).

Aquest ha sigut la valoració de la setmana!Si t’ha agradat deixa un comentari en comunicacions! Os envio un abraçada psicològica i fins la pròxima valoració! Xao! Xao! 🙂

(Aquí tindria que haver-hi una música de fons)

Per cert, sóc l’Alex Hino si no heu llegit la lletra en negreta d’adalt 😉

8 06 2016
Alice6eA (22:27:49) :

Hola, Josep

1 COLÒNIES
Les colònies van ser les millors de totes comparades amb l’any pasat, lo dolent va se que jo no vaig poder disfrutar del barranquisme quina pena
Sobre l’alberg va ser molt guai el que més em va agradar va ser que estàvem sols.

Jo vull dir a tothom que os trobaré molt a faltar en tots els dies de l’institut nom a lo que anem.

Crec que no podré co eixir una escola més bona que aquesta.
Sobretot per el nostre super profesor Josep

9 06 2016
Gerard (15:28:31) :

Hola nenas i nenes de 6é i també profesora.

Per a mi aquestes colònies han sigut les mes divertides de tots els cursos de l’escola, peró la pega que tinc d’aquestes colònies, es que s’han passat molt d’epressa.

L’alberg hem va agradat molt per l’ambient dels monitors eran dibertits. També per una altra part que m’agradaria parla seria dels esports, van ser impresionants tots cuatre esports, peró el que hem va agradar més va ser el “BARRANQUISME”, la cova submarina era bua inpresionant, i hasta et diria que ha sigut el lloc més bonic que he vist en tota la meva vida, i mira que jo he vist llocs increibles pero aquell era insuperable.

El menjar estava bastant bó peró es podria millora molt, i també hi ha gent que es tindria que acustomar a menjar a fora de casa, “i no dic noms”. M’encantaria
repetir-les de nou van ser inpresionante fins aviat companys i companyes de 6é i també professors adeu.

9 06 2016
Ayah Sajid (18:23:10) :

Hola, a tothom.

En general les colònies m’han semblat d’allò més xules. Han sigut diferent, divertides, agradables, maques, ven pensades…

M’ha agradat com hem cohabitat, tant en les habitacions (cosa que pensava que seria al rebes), com en el menjador, en les activitats o a les dutxes. M’ha semblat molt bé, perquè això l’any passat no va passar tant bé com aquest.

Les activitats, m’han agradat molt.Sobre tot la banana, jo vaig començar fent la banana i em va agradar molt a mi i al meu grup. També m’ha agradat molt l’open kayak encara que era molt consat.

Jo creia que la casa seria diferent, però no estava malament. Era vastant gran. Però l’havitació de vint només hi havia més o menys entre 45 i 50 cm entre llitera i llitera, i no ha sigut gaire còmoda per conviure-hi. El menjar no m’ha agradat, però heu de saber que sóc una tiquis miquis i no m’agrada res o sigui que no és res de l’altre món.

Volía parlar del lloc apart. El lloc, era impresionant tant de dia com de nit. El llac era molt maco, bonic, agradable d’estar-hi, era un lloc romàntic (s’hi podria fer un casament i tot) és broma. M’ha agradat molt, perquè mai havia dormit en un lloc tant rural. Tenia una sensació d’estar en la naturalesa. De nit, és brutal, es veu el cel com si estiguesis vivint-hi. Sentia l’univers com si os l’amo de tot el que existeix; em veia miserable comparada amb l’univers. Em santia tant miserable que em vaig emocionar de tant gran que és l’univers, sobretot perquè a mi m’encanta l’astronomia. Fins hi tot pensava que si haig de salbar la terra no sé com podrem parar una cosa tant gran. Hem semblava imposible.

Per a mi les actituds no totes han estat correctes, però en general han estat bé.

El ball ha sigut molt graciós, m’ha agradat molt ballar amb els meus amics i passar una bona estonaballant, cosa que no fem gaire junts.

Si haig de dir què és el que més m’ha agradat ha sigut estar amb els meus companys i l’ambient rural i natural del lloc.

Adèu!

9 06 2016
Pau Soto (19:23:30) :

Hola Josep i companyia,

Aquestes colonies an sigut les millors amb diferensia, primer dia en el autobús estava impacient per arrivar.

Lo que més em va agradar emb va agradar va ser el barranquisme i la banana , encara que les demés tambè estaven molt bè (may había fet cap activitat d’aquestes), sobretot el kayak vaix acabar molt cansat, el barranquisme impresionant tot molt bonic .

Els professors amables i el menjar bo , el Alex.H i jo ens vem dormir en el autobús per no dormir en les havitacions jaja.

En general tot bè m’ho vaix passar molt bè menys per lo de que alguenes persones ploraven no sè per què

9 06 2016
Alex franco salvador (19:39:05) :

Hola a tots i totes:
Aquestes colonies han sigut les millors, jo, per mi no he tingut cap conflicte (alguna discussió,però molt petita)

-LES ACTIVITATS:
La que més em va agradar va ser barranc però la part de l’aigua, l’altre (la de pujar la montanya) no tant.La que no em va agradar tant va ser la banana, perque em costava molt pujar.Però en general em van agradar totes.m’hauria agradat més si NOSALTERES fessim els grups,però és lo que hi ha.

-LA HABITACIÓ:
De l’habitació no tinc cap queixa.Petites disscusions amb el Pol perquè tenia tota la seva roba escampada, amb el Biel perquè molestava però res més.

-LALBERG:
l’alberg està bé un espai massa gran ben aprofitat em va sorprende que hi hagues piscina i ”pista” de volleyball.

US TROBARE A FALTAR, ADEU AMICS!!

9 06 2016
Xènia 6èB (20:38:00) :

Hola companys i companyes de 6è,
Aquestes colònies han estat molt xules i entretingudes. Jo crec que les millors perquè eren tres dies i a més molt esportius.

La convivència amb els companys a estat agradable i jo no hi he tingut conflictes. Les activitats han estat molt mogudes i algunes una mica cansades. Eren: tir amb arc, banana, jocs a la piscina, caiac, padel surf i barranc. Les activitats que més m’ha agradat són barranc i banana. Els monitors, la Ibet,en Joan, el Marc i el Pol són molts divertits i m’ho he passat molt bé amb ells. La casa era molt acullidora i tenia unes vistes maravelloses. El menjar estava molt bo però va haver algunes coses que no em van agradar. En general ens vam portar bé menys a les nits que no paravem de parlar.

El joc de nit va ser divertit. Lo que més em va fer gràcia era que jo feia de ”Capo“ fals i la Ayah quan em va pillar va començar a cridar <>. Em vaig riure molt. La següent nit no va estar malament i no vam parar de saltar i ballar diferents tipus de ball. Després quan ens vam anar al llit als cinc minuts ja estavem dormint, estavem molt cansats.

També, el segon dia, quan jo vaig fer padel surf que es feia amb parelles em va tocar amb el Marc, el monitor i cada cop que intentava pujar al padel surf m’agafava de l’armilla i em tornava a tirar a l’aigua. M’ho vaig passar bé aquell dia.

Adèu a tothom!!!

Xènia

9 06 2016
roger (21:01:23) :

Hola si aquestes colònies han estat bé jo penso que han estat molt millor que altres anys doncs perquè eren les de sisè les ultimes i si fossin soses. Quina gracia tindria?
Activitats per a mi han sigut perfectes no cambiaria res.
Els monitors eren bones persones.
El menjar estava molt bo ja que no hem va desagradar res.
Sobre les actituds no van ser bones a la primera nit despres algunes persones no escoltaven res i passaven de tots.
Sobre el ball jo em vaig aburrir molt pero que molt no sabia els valls ni res d’aixó.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>