NOTÍCIES!


Accions

Informacions

Cap resposta

28 respostes a “NOTÍCIES!”

13 11 2015
Josep Sánchez (13:43:42) :

Hola!

El treball d’expressió escrita del Bloc d’aquest cap de setmana consisteix a llegir dues notícies i fer un comentari sobre una d’elles. En el text que haureu d’escriure feu un breu resum de la notícia i després doneu la vostra opinió sobre ella.

Proposo començar d’aquesta manera:
“La notícia que he llegit a… explica… ”

Demanem que siguin textos elaborats i complets, per tant haurà de tenir un mínim d’entre 8 a 10 línies. Recordeu fer paràgrafs.

El termini serà fins diumenge 15 al migdia.

Reviseu l’ortografia.

Esperem una bona feina, com també un bon cap de setmana.

14 11 2015
Marc (10:04:26) :

Hola Josep i companyia,
Jo he elegir el tema del diamante blau i hos volia explicar que l’empresa sud-africana Petra Diamonds ha anunciat que ha extret de la mina de Cullinan, un “excepcional” diamant blau de 122,52 quirats, que es podria convertir en la pedra preciosa de més valor del món. La gemma serà analitzada per establir-ne el potencial valor comercial abans d’introduir el diamant en el mercat, cosa que no es produirà abans del tancament financer anual de la companyia, el 30 de juny vinent.

Jo ho veig bé encara que hem sorprengui una mica que no patín de trobar i descubrir coses pero aquest diamantes no poden utilitzar-los per la cura del cáncer i altres malalties i fins i tot per als nens que están passant gana o als refugiats.
Adeu a tots!

14 11 2015
ayah (10:13:10) :

Hola a tots i a totes!
No he pogut escollir quina noticia fer i les faré les dues. Començaré per la del diamant.

S’HA TROBAT UN DIAMANT BLAU A SUD-AFRICA

El diamant es podria convertir en la joia més valuosa del món

El diamant blau es va trobar a la mina de Cullinan. Un diamant blau de 122,52 quirats, els quirats són la mesura del valor de l’or, el diamant,…
Aquesta joia podria ser la més valuosa del món. La joia serà analitzada abans de que estigui en el mercat. el 30 de juny.
La mina de Cullinan és la font més important de diamants del món. Des que Petra va adquirir aquesta mina el 2008, ha trobat un important nombre de diamants blaus. S’ha trobat el diamant més gran que s’hagi trobat mai, un de 3.106 quirats conegut com ‘La primera estrella d’Àfrica”, que va ser extret el 1905 i que forma part de les joies de la Corona Britànica, que es guarden a la Torre de Londres.

UN NU DE MODIGLIANI VENUT PER MILIONS D’EUROS

La pintura de l’italia, Amedeo Modigliani, el “Nu reclinat” s’ha venut en una subhasta organitzada per Christie’s. S’ha venut per 158,45 milions d’euros. El nu va ser comprat per un xinés anònim.
Al principi es pensava que no arribaria als 95 milions però s’ha superat. És la pintura ilaliana més cara venuda fins avui.

Adeu, i bon cap de setmana a tots!

14 11 2015
Judit Roig (11:37:46) :

Bon dia a tots/es!

Jo he llegit les dos noticies però penso qué serà millor que faci la del quadre nu de Modigliani.

UN NU DE MODIGLIANI VENUT 158 MILIONS D’EUROS EL SEGON PREU MÉS ALT ASSOLIT EN UNA SUBHASTA.

El 9-11-2015 es va vendre un quadre ‘nu reclinat’ d’Amadeo Modigliani, es va vendre per la xifra record, va arribar fins a uns 158 milions d’euros, va ser l’obra més ven pagada de l’artista Italià.

El nu de Modigliani va ser venut a un comprador xinès anònim a la casa de subhastes Christie’s. El preu incial era de 69,7 milions d’eurosi els organitzador pensaven que no pasaria de 95 milions d’euros.

Bon cap de setmana. Judit

14 11 2015
Helena (12:49:30) :

Hola Josep,

La notícia que he llegit a Ara.cat explica que ahir,divendres tretze de novembre, es va vendre un nu de Modigliani en una subhasta per 158,45 milions d’euros. És la xifra més alta pagada per un quadre de Modigliani i la segona més alta per un quadre venut en una subhasta.
El preu inicial era de 69,76 milions d’euros, i no creien que passarien dels 95 milions.

Jo crec que és un quadre bonic,però amb el fons una mica apagat.Si jo tingués tants diners com per comprar-lo, no ho faria, els utilitzaria per altres coses com uns fons solidaris i una part per a mi. I el quadre, l’aniria a veure en un museu.

Bon cap de setmana!

Helena

14 11 2015
Alex.F (14:00:42) :

Hola atots i totes:

Fare la noticia del diamant blau;he llegit al perodico.cat que….

L’empresa sud-africana Petra Diamonds ha anunciat que ha extret de la mina de Cullinanun “excepcional” diamant blau.
Diuen que pesa MOLTISSIM (122,52quirats*).
Quan la ”puleixen” podría ser la joia més apreciada del món,però no acabaran de pulir-la fins al juny de l’any que ve.

Jo crec que això no es gens important comparat amb:ELS REFUIGATS,l’ATAC D’AVUI(14-11-2015) A PARÍS (PER CULPA DELS TRRORISTES),LA FAM LA MISERIA ENQUE,POC A POC EL MÓN PATIRA MOLT MÉS DEL QUE PATEIX ARA…

*quirats=quilates
ALEX.F ADEU

14 11 2015
María 6è.A (17:54:16) :

Booooooona tarda!!

La notícia que he escollit és la del diamant:

Cullinan és coneguda perquè s’hi troben amb freqüència diamants de més de 10 quirats. En total, ha produït més de 750 gemmes de més de 100 quirats; 130 de més de 200 quirats de pes i prop d’un quart de tots els diamants de més de 400 quirats del món.

Des que Petra va adquirir la mina el 2008 ha produït diversos diamants blaus, com un de 39,9 quirats que va ser venut per 8,8 milions de dòlars (6,5 milions d’euros) el 2008 o un diamant ‘fancy’ de 26,6 quirats que es va vendre per 9,49 milions de dòlars (gairebé 7 milions d’euros) a la casa de subhastes Sotheby’s el 2009 i que, fins ara, ha estat el diamant blau ‘fancy’ més car venut en una subhasta.

L’últim dels grans diamants venuts procedents d’aquesta mina va ser un de 29,6 quirats, que es va vendre per 25,6 milions de dòlars (18,86 milions d’euros) el febrer del 2014

14 11 2015
Alba Bueno (19:19:04) :

Hola companys i companyes.

Jo he triat la del diamant blau .

Aquesta noticia consisteix en un diamant que han trobat una sud-africa en una mina anomenada Cullinan, aquest diamant té 122,52 quirats.

Aquest diamant l’examinaran abans de que l’introdueixin en el mercat.

Cullinan es coneguda perquè es troben molts diamants de 10 quirats, han produït mes de 750 gemmes, de mes de 100 quirats,130 quirats,de mes de 200 quirats.

Adeu!!

14 11 2015
ferran (21:01:58) :

Hola a tots i a totes.

La notícia que he ecollit és la del cuadre de Modiliani:

Una pintura d’Amedeo Modigliani,es va vendre 13-11-2015 per la xifra rècord de 158,45 milions d’euros, la més alta pagada mai per una obra de l’artista italà -l’anterior rècord estava en 66 milions- i la segona més alta pagada per qualsevol obra en una subhasta.

El preu inicial era de 69,76 milions d’euros i els organitzadors no proveien superar els 95 milions.

Adeu a tots i a totes.

15 11 2015
raul (07:53:29) :

Hola companys/es.

La notícia que he escollit es la del diamant blau:

TROBAT UN DIAMANT BLAU DE 122,52 QUIARTS EN UNA MINA DE SUD-AFRICANA

L’empresa sud-africana PETRA DIAMONDS ha anunciat que han a la mina de Cullinan han extret un diamant blau de 122,52 quirats, es podria comvertir en la gemma amb mes valor del món.
La gemmes Cullinan tres i Cuillan quatre pertanyents a la Corona britànica, es guarden a la TORRE DE LONDRES.
La mina Cullinan és coneguda perquè es troben diamants amb freqüència i de més de 10 quirats.

Adeu companys/es

15 11 2015
Marcos ruiz muñoz (11:10:17) :

Hola Josep
La noticia que jo he escollit és la del cuadre del Modigiani,
Va de que a la tardó va veure una subhasta d’un quadre de Modigiani que era una noia nusa i és va vendre per la cuantitat de 158,45 milions d’euros, comprat per la casa de subhastes christies’s.
És el segon quadre que a costat més en les subhastes i el primer va ser al maig per “les dones d’alger”, Picasso 166,43.

El preu de salída va ser de 66,76 els de la casa de subhastes van quedar fins a 95 milions però van arribar ells 158,45.

Jo penso, realment tan val un quadre? Qui te tans diners?Amb aquests diners es podria ajudar a molta gent

ADEU

15 11 2015
alex hino (11:46:14) :

Molt bones a tothom,
per començar hos voldria informar d’un fet molt impressionant, bueno, més bé no és un fet, diguem que és una gemma…

EXTRA, EXTRA, TROBAT DIAMANT BLAU DE 122,52 QUIRATS!

L’empresa sud-africana Petra Diamonds anunciava que ha extret de la mina de Cullinan, un increible i excepcional diamant blau de 122,52 quirats, que es podria convertir en la pedra més apreciada del món quan els experts la poleixin. La companyia destaca que la raresa d’aquest diamant blau, així com la seva magnitud, fan que la trobada sigui molt més significativa.
Es clar que no ha sigut l’unic diamant, el 1905 es van extreure dos diamants que formen part de les joies de la Corona Britànica, que es guarden a la Torre de Londres (cullinan 3 i 4).

Canviant de tema, el Marc té tota la raó del món, per què no donen aquest diamants a la gent que esta patint gana?

Aquest ha sigut el comentari de la setmana!Si t’ha agradat deixa un comentari en comunicacions! Os envio un abraçada psicològica i fins el pròxim comentari! Xao! Xao! 🙂

(Aquí tindria que haver-hi una musica de fons)

Algun dia tindre tots els cullinans .

15 11 2015
alice 6èA (13:11:11) :

Hola nens i nenes de 6è:
la noticia que jo he ascollit es la de
UN NU DE MODIGLIANI VENUT PER 158 MILIONS D’EUROS, EL SEGON PREU MÉS ALT ASSOLIT EN UNA SUBHASTA.

Trata de que el divendres 13 de noviembre es va vendre un cuadre de modigliani per mes de 158 milions d’euros per la xifra record. va ser venut per un comprador xines.
el preu d’inici era de 69,76 milions d’euros, i no creien que superarien a 95 milions d’euros.

La meva valoracio es que aquest quadre es molt bonic peró val moltisims diners, JO NO HO PAGARIA, com si fos el millor quadre del món.

Saluts companys i companyes 🙂 🙂 🙂 🙂
🙂 🙂

15 11 2015
Martí (14:23:14) :

Hola nens i nenes de 6è:

jo he triat la noticia de:
UN NU DE MODIGLIANI VENUT PER 158 MILIONS D’EUROS.

L’altre dia va haveri una subhasta, que subhastaven un quadre de Modigliani.

Es va vendre per 158 milions d’euros.El va comprar un xinès anonim. Els organitzadors van començar la subhasta amb un preu de 69,76 milions d’euros i espensavan que no passarien dels 95 milons d’euros.

Va ser la xifra record en un quadre fet per un artista italia.Es la segona obra mes ven pagada en les subhastes despres de ‘Les dones d’alger’ de Pablo Picasso.

15 11 2015
Marina6èa (14:34:17) :

Hola companys/es:
Jo he escollit la notícia del Modigliani.
CUADRE VENUT PER 158 MILIONS D’EUROS

Aquesta notícia tracta que el dia 13 de Novembre es va vendre el cuadre del Modigliani per 158 milions d’euros el quadre es de tipus “nu”,va ser venut per un comprador xines, el preu per començar era de 69,76 milions d’euros, ningu creia que el preu superaria de 95 milions d’euros.

D’oncs la meva valoració es que aquet preu es una mica car peró es mol bonic.

MARINA

15 11 2015
Laura Martin (15:46:22) :

Hola a tots!!!

La noticia que he escollit ha sigut la del periodico
“Diamant blau”.

L’empresa sud-africana ha trobat un diamant blau de 122,52 quilats a la mina Cullinan,podriem dir la pedra mes preciosa del món.

Cullinan es coneguda perquè troben moltes pedres (gemmes) de 10 quilats, han trobat 750 gemmes de mes de 100 quilats, 130 de 200 quilats de pes.

L’ultim diamant venut va ser un de 29,6 quirats, que es va vendre per 18.86 millions d’euros.

La meva opinió:

Jo també estic amb el Marc per què no donen els diamants als pobres??
Jo crec que per trobar un diamant com aquest has de tindre molta sort i moooltaa PACIENCIÁ!!!

Adeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu xDDD

Laura

15 11 2015
brais (17:03:49) :

Hola, companys i companyes de 6èA.
Jo he fet la noticia del diamant. Em va resultar increible el tamany i la forma del diamant.A la mateixa mina s’han trobat altres diamants blaus molt valuosos que es van vendre per milions de dolars,i s’han portat a Londres. Haurien de estar a un museu d’Africa i no de Londres. Passa el mateix amb els faraons de Egipte, l’home que va comprar la mina deu de ser ric per la imbersio.
Jo crec que haurien de quedarse al seu peis d’dorigen per la historia

15 11 2015
AINHOA (17:51:00) :

HOLA,JOSEP I COMPAÑS
A MI M’HA AGRADAT MMES LA DE EL DIAMANT BLAU

L’empresa sud-africana Petra Diamonds ha anunciat que ha extret de la mina de Cullinan, un “excepcional” diamant blau de 122,52 quirats, que es podria convertir en la pedra preciosa de més valor del món. La gemma serà analitzada per establir-ne el potencial valor comercial abans d’introduir el diamant en el mercat.

La companyia destaca que la raresa d’aquest diamant blau, així com la seva magnitud, fan que la troballa sigui molt significativa. La mina de Cullinan és la font més important de diamants del món. Des que Petra va adquirir aquesta mina el 2008, ha trobat un important nombre de diamants blaus. La mina està situada a 37 quilòmetres al nord-est de Pretòria (Sud-àfrica) i n’ha sortit el diamant més gran que s’hagi trobat mai, un de 3.106 quirats conegut com ‘La primera estrella d’Àfrica”, que va ser extret el 1905.
A MI M’HA AGRADT AQUEST TEMA PERQUE MINTERESA MOLT ELS DIAMANTS.TAMBE MA AGRADAT EL ALTRE.

ADEUUU COMPANYS!!!

16 11 2015
AJAY chand (19:39:23) :

Hola Josep.

La noticia que he llegit es el diamant de la mina africana.

La empresa sudafricana Petra Diamonds ha anunciat que ha extraít de la mina de Cullina,o sigui s’ha trobat 122.52 quirats (kilats),i la Gemma fara una analisis del valor del diamant per saber el que és podria transformar-se en el mineral més varolat i car de les tendes.
La acompañia que a destacat al diamant blau aixi com la seva magnitud.
A mes la mina de Cullina es la font mes important del mon,desde que petra va adquirir la mina en el 2008.

AJAY adew companys/as

17 11 2015
nour (11:07:02) :

Hola Josep
Trobat un dia La companyia destaca que la raresa d’aquest diamant blau, així com la seva magnitud, fan que la troballa sigui molt significativa. La mina de Cullinan és la font més important de diamants del món. Des que Petra va adquirir aquesta mina el 2008, ha trobat un important nombre de diamants blaus. La mina està situada a 37 quilòmetres al nord-est de Pretòria (Sud-àfrica) i n’ha sortit el diamant més gran que s’hagi trobat mai, un de 3.106 quirats conegut com ‘La primera estrella d ‘Àfrica”, que va ser extret el 1905 i que forma part de les joies de la Corona Britànica, que es guarden a la Torre de Londres.

21 11 2015
Gerard (11:23:51) :

Hola companys i companyes.

La notícia que he llegit es dels atentats de PARÍS.

Gairebé un any després de l’atac a Charlie Hebdo, una cadena d’atemptats amb arma de foc i explosius simultanis en sis localitzacions al desè i onzè districtes de la ciutat de París ha deixat més de 120 morts i uns 200 de ferits, segons l’últim balanç oficial. Són els pitjors atemptats de la història de França i el segon pitjor atemptat de la història d’Europa només superat per l’11M a Madrid.

Els fets van començar després de les 21 hores en sis escenaris diferents de la ciutat de París i al voltant de l’Estadi de França, en la perifèria nord de la capital francesa. De fet, prop de l’estadi on se celebrava el partit amistós entre Alemanya i França, on era present del president François Hollande i el ministre alemany d’Afers Estrangers, es va produir una explosió que es va poder sentir des de l’interior del recinte i va obligar a suspendre el partit.

El punt que ha resultat més mortífer ha estat la sala de festes Bataclan , on com a mínim quatre assaltants van interrompre durant un concert del grup nord-americà de rock Eagles of Death Metal i van acabar amb la vida d’unes 80 persones en un establiment amb aforament per a 1.500. Alguns testimonis han explicat que els terroristes, en principi tres, han entrat a la sala disparant i amb crits d’“Al·là és gran”

21 11 2015
Anna G, 6èB (16:21:16) :

Bon dia a tothom,

He escollit una notícia que parla sobre el salvament d’una devastadora cadena d’atemptats.

La ciutat alemanya d’Hannover es va salvar possiblement d’una devastadora cadena d’atemptats dimarts passat. La suspensió del partit amistós entre Alemanya i Holanda va venir motivada per un avís dels serveis secrets francesos. Un comandament compost per cinc terroristes (quatre homes i una dona) planejaven fer esclatar tres bombes en l’estadi HDI Arenas i altres dues en altres punts de la ciutat. La informació va arribar a les autoritats alemanyes dues hores abans del començament de la trobada, que va ser suspès mitja hora després. Al partit anava a assistir la cancellera alemanya, Angela Merkel, i varis dels seus ministres.

Crec que és innecesari tants atentats. Mai a ningú li agradaría sentirse inpotent veient a les persones que estima morint. Per què han d’haver guerres tenint la possibilitat d’una sincera pau? No ho sé, possiblement, els terroristes mai ho han pensat així, potser podrien començar a veure el món de diferents colors. La vida no es tracta de fer atentats, sino de lluitar contra ells i cridar per una pacífica pau.

Anna Galisteo

21 11 2015
Xènia (17:02:59) :

Hola companys i companyes.

La noticia que he llegit a la Vanguardia ens parla sobre França, que vol evitar un nou atac.

L’objectiu de l’operació antigihadista desenvolupada el dia 18 de novembre a la matinada a Sant-Dennis, era Abdelhamid Abaaoud, el “cervell” dels atemptats de divendres a París; Bèlgica i els Estats Units afirmen que un dels dos que van morir era “el cervell”.

Gràcies a un assalt policial per part de França es va poder evitar un altre
En tot cas l’operació haurà evitat un nou atac.

Jo penso que això de les guerres i dels terrorisme hauria d’ acabar a França I a tot el món perquè les guerres no solucionen res, el millor que podem fer és parlar-ho i que la gent innocent no mori per culpa d’ això.

22 11 2015
roger (14:26:33) :

Aquesta noticia es la del diamant blau ja se que quasi tots heu escollit aquesta noticia pero no trobava ninguna tan interessant com aquesta.

La noticia tracta de que ha la empresa petra diamonds a sud africa han trobat un diamant blau a una mina de cullina 122,52 kilats podria ser la joia mes valuosa de tot el mon li estan fent anàlisis del valor.

Jo penso que es una mica estrany que sigui la joia mes valuosa de tot el mon perquè encara no han explorat tot per aixo no se sap si es la mes valuosa del mon pero sembla que es la mes baluosa trobada fins ara pero jo personalment penso que encara hi han joies encara mes valuoses que aquesta.

22 11 2015
elisa (17:28:57) :

Hola,

Aquesta notícia surt a tots els diaris i a la televisió i se’n parla a tots llocs, durant tota la setmana.

La meva notícia és sobre un atemptat a París (França).
El divendres passat, o sigui el divendres 13 va haver un atemptat de terroristes a París.Aproximadament uns 130 morts i uns 230 ferits greus.
Els terroristes van ser una colla de jihadistes que anaven disparant amb fusells,pel carrer i a les terrasses dels bars.
I en un altre lloc van entrar a una discoteca i retenien a la gent i els anaven matant. I una noia es va salvar perquè es va fer la morta i gràcies això va sobreviure.

Jo crec que va ser un acte molt dolent perquè anaven matant a gent que no havia fet res.I la gent que van matar la majoria encara i quedava molta vida per viure encara. El que van fer no va tenir molt sentit perquè ara tots els àrabs que viuen a França els perjudica aquesta situació, perquè mataven en nom del seu déu, deien els terroristes.

22 11 2015
Alex Payan (18:32:44) :

Hola companys i companyes.
La notícia que he llegit a la vanguardia es la de els atemptats a França (París). Alguns dels meus companys i companyes ja ho han comentat però a mi m’ha semblat molt interessant fer aquesta notícia, i donar la meva opinió desde el meu punt de vista.

A prop de l’Estadi de París van haber diverses explosions. La policia va assegurar que hi havia una bomba i dos terroristes suïcides.A la sala de festes de “Bataclan” al districte 10 de la capital francesa va ser el punt d’atac més fort. També és va celebrar un concert de la banda “Eagles of the Death Metal”. Els assaltants van prendre ostatges, i el segrest va acabar passada la mitja nit amb un assalt de la policia on van resultar 3 terroristes morts. La policia va confirmar 100 morts a la discoteca, alguns testimonis asseguren que els terroristes han entrat cridant “Al·là és gran”. Un altre de nou al Restaurant La Petite Cambodge, diversos testimonis parlen de dos homes amb fusibles. Un altre, al Restaurant Le Carrillon on s’ha produït un tiroteig, també va haber un similar al Centre comercial Les Halles, on diversos testimonis han assegurat que es va produir un tiroteig a l’interior del centre comercial “Les Halles”, al centre de París, i per últim un al restaurant Bonne Bière, on dos individus van obrir foc, contra els clients de la terrassa.

La meva opinió, és que no han de fer més coses com aquestes, perquè hi ha gent que no ho mereix ni té culpa.

22 11 2015
Berthe (18:38:37) :

La notícia que jo he llegit a les notícies Naciógranollers.cat explica:

És legal acomiadar els treballadors per Whattshapp?

En els darrers anys, els empresaris miren les nostres xarxes socilas, de manera que qualsevol piulada.
Whattshapp,Twitter,Facebook,Linkedln,Skype…, La meitat de ka nostra vida està en aquestes xarxes socials.

Coneixem gent,ens informem,discutim amb desconeguts,aconseguim contactes professionals,fem broma…És a dir,fem una mica de tot,perquè per això han nascut,aquestes plataformes. El seu poder és tant gran, que gràcies a elles podem aconseguir feina.

22 11 2015
Carlos Gutierrez Ruiz (19:12:33) :

Hola companys i companyes.
El barça i el real madrid es van enfrentar el 21 de novembre del 2015.
Van jugar al Santiago Bernabeu i van quedar 0-4 va guanyar el FCBarcelona,va marcar primer el Luis Suarez, el segon el Neymar, el tercer l’Iniesta i el quart el Suarez.
El Messi només va sortir 35 minuts.
A fora del camp hi havien milers de policies pels atentats de paris.
Ara el FCBarcelona li porta sis punts al Madrid.
Al descans els madrilistes li van xiular al Mardrid per la dolenta primera part.
No tot va ser tan bo perquè el Mascherano es va lesionar i al Isco li van treure la targeta vermella.
A mi m’ha alegrat molt aquesta notícia perquè sóc del FCBarcelona

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>