Setmana Cultural – DIVENDRES

Arribem a la fi de la setmana cultural, però durant el dia d’avui hem estat ben ocupats reflexionant sobre totes les activitats que hem realitzat al llarg de tota la setmana. A més, hem dedicat el matí per preparar les exposicions que faríem als nostres companys de les altres comunitats per explicar tot el que hem après i allò que més ens ha agradat de la setmana. Hem tingut moments per a tot, hem ensenyats activitats, hem mostrat materials, hem preparat activitats per a què ens contestessin… Ha estat un matí de molta feina però ha valgut la pena, ja que els ESPAIS FILOSÒFICS I CIENTÍFICS de la tarda han estat un moment molt especial per compartir entre tots els nens i nenes de l’escola! Clicant la imatge podreu veure les fotografies de tots aquests grans moments!

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *