Ambients per la tarda de CARNAVAL!

Per acabar la festa de Carnaval, a la tarda vam preparar diferents ambients de lliure circulació. Tots els nens i nenes de l’escola, van poder passejar pels diferents espais realitzant activitats molt diverses. Van poder gaudir d’ambients com el de maquillatge, papiroflèxia, pintura amb full transparent, dansa, karaoke, jocs de taula, joc simbòlic, cuina fent broquetes de fruita, ballant amb el just dance, circuits amb bales, jocs esportius al pati, pintura de màscares i construccions cooperatives. 

Una tarda molt divertida, en la qual ens ho vam passar molt bé tot jugant grans i petits junts.

Aquí us deixem un recull de fotografies!

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *