La ciència de Pixar

El passat 30 de maig la comunitat de grans vam poder gaudir d’una visita guiada a l’exposició “la ciència de Pixar” al Cosmocaixa.

L’art, la tecnologia, la ciència, les matemàtiques, la informàtica i la creativitat són puntals dels processos de realització de les pel·lícules animades de Pixar. L’exposició pretén generar més consciència sobre la implicació que tenen diverses carreres STEM en l’animació, com també destacar l’esperit de col·laboració que hi ha darrere de la realització de pel·lícules animades. 

En aquesta visita els nens i nenes van poder veure bona part del procés de  realització de pel·lícules d’animació a través d’elements interactius inspirats en algunes de les pel·lícules més conegudes de Pixar.

A continuació podeu veure un recull de fotografies.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *