Visita a Chiquita Room

La setmana passada vam visitar la galeria Chiquita Room amb la Comissió d’Espai C, formada per un grup d’infants representants de cada grup que hi participa, una docent i l’artista. Com ja sabeu, en el nou format del programa Espais C s’ha incorporat un nou element: les galeries d’art i d’aquesta manera apropar la infància a l’art en petita escala. La galeria a la que estem associades és la Chiquita Room, del barri de Sant Antoni.

L’exposició que vam visitar va ser Abismes d’Isabel Banal, una instal·lació que confronta a l’espectador amb les motxilles que portem, físiques o emocionals. La fragilitat de les peces va generar certa incomoditat als infants, principalment per la posició en la que estan col·locades. D’altres alumnes van expressar la seva curiositat vers els materials de creació.

La Laura González, la directora de la galeria, ens va rebre i va donar resposta a cada pregunta que sorgia per part dels infants, com ara a què considerem una galeria d’art, què és una residència artística, que fan els artistes davant d’un bloqueig o què es fa amb les escultures un cop finalitzada l’exposició.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *