Visita al Micràrium

ESTRENEM EL MICRÀRIUM AL COSMOCAIXA

L’alumnat de 5è i 6è visita l’espai Micràrium del Cosmocaixa, un espai on explorem el món microscòpic. Abans de començar a experimentar amb tota mena de materials, naturals i artificials, orgànics i inorgànics: sorra de platja, minerals, larves, etc… veiem un vídeo en una pantalla semicircular enorme sobre una gran part del món que ens envolta que ens és invisible als ulls. Tot seguit ens traslladem als quatre espais de Micràrium que reprodueixen les diverses àrees de contingut de la sala Univers: Kósmos, Evolució i Fronteres. En aquests espais observem mostres diminutes a través de microscopis i lupes, fins i tot, ens observem a nosaltres mateixos: la nostra pell, pèls i peces de la  roba que portem…

I és que una cosa ens ha quedat clara en aquesta visita: el món microscòpic existeix, malgrat no el puguem veure;)

Aquí teniu la resta de les fotos!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *