Embolcalls + sostenibles

Hola a tots i totes!

Com ja sabeu, la Comunitat de Grans i 3r participem en el programa Embolcalls + sostenibles. Un dels nostres objectius dins el programa és la de reduir embolcalls menys respectuosos amb el medi ambient: eliminar l’ús del paper d’alumini i reduir els d’un sol ús (tovallons de paper, film, papers de pastisseria…).

Amb els infants que pertanyen a la Comissió Sostenible hem elaborat uns mesuròmetres per tal de concienciar-nos una mica més. Els situarem a un lloc ben visible del pati per tal de recollir aquí aquests residus durant un mes i implicar tots els cursos en el nostre objectiu.

Esperem que quedin ben buits.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *