Arriba la Setmana Cultural

Hola a tots i totes!

La setmana vinent ve carregada d’activitats i sorpreses. L’iniciarem el dilluns amb una Diada de Sant Jordi ben especial on decorarem el vestíbul amb roses fetes pels alumnes de tota l’Escola als Tallers Artístics d’aquesta setmana.

 ➡ Recordem que els alumnes de sisè vendran algunes d’elles i també de naturals per tal de recaptar diners per l’activitat de final de curs que volen dur a terme. Així que prepareu la cartera que, per un mòdic preu podeu col·laborar amb ells!

Del dimarts al divendres gaudirem de la Setmana Cultural que, enguany, es titula “Filosofia i Ciència”. Aquesta setmana ja hem començat a reflexionar sobre les dues matèries, la relació entre elles i l’impacte que tenen en l’ésser humà.

Us deixem un petit resum de les activitats que farem a la Comunitat de Grans aquesta setmana que són ben variades: des d’una fira científica i debats socràtics fins a un taller de percussió per a tots els nivells.

 ➡ També recordar-vos que el dimecres a les 16h obrim les portes de l’Escola per tal que gaudiu del treballat al taller de “Cercles percussió” d’aquell dia.

Ens agradaria molt que poguéssiu venir!!!!!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *