Quarts de final XIV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta

Hola a tots i totes!

Ja tenim la convocatòria on els participants del XIV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta de l’Escola s’estrenaran: Dimarts 13 de Març al Conservatori Municipal de Música. Assistiran acompanyats per dos companys de la seva classe per a fer-los suport en aquest esdeveniment.

Les lectures proposades per l’Organització són: “Per un plat de macarrons” de la Mercè Canela pel Sebas Mateus de 4t, “La Tribu dels Zippoli” del David Nel·lo pel Guillem Jiménez de 6è i “Dràcula” de Bram Stoker per a l’Esteban Malo de 5è com a representant de l’Aula d’Acollida.

.

Els desitgem molta sort ara que ja queda molt poc per la seva estrena. Endavant nois!!!!!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *