XIV CERTAMEN LITERARI ESCOLAR UNESCO EN LLENGÜES D’ORIGEN

Hola a tots i totes,

Com ja fa uns anys els nens i nenes de l’Escola participen en el Certamen Literari UNESCO en LLengües d’Origen, enguany en la seva XIV edició. És un certamen obert a tots els infants on han de crear un text en la seva llengua d’origen. El tema d’aquesta edició és “La comunicació intergeneracional (avis, pares, fills i nets) a l’era digital.”

Aquesta setmana ja hem lliurat els textos dels participants a l’organització. Han participat alumnes de 5è (Donia Rhanname, Noelia Bernal, Saïd Heljam, Esteban Malo, Ahinoa Soto, Nermin El Achoub i Mariana Guerrero ) i 6è (Alejandro Balo i Guillem Jiménez).

Us deixem una imatge i els desitgem moltíssima sort en aquest aventura!!!!!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *