Temps lliure

Els videojocs formen part de la vida quotidiana dels nostres nois i noies. Els pares han de tenir criteris sobre ells : objectius de cada joc,  el contingut, la dificultat , la moralitat o immoralitat dels mateixos, grau de violència… ha de ser un joc entre d’altres, no l’ únic ; llegiu les caixes del joc abans de comprar.
Pares i mares haurien de jugar una estona amb ells a veure com son i com reacciona la criatura.
L’Ajuntament de Barcelona ha fet un decàleg per les famílies que es torbareu a l’adreça:   
Guia per a l’elecció i us dels videojocs
Qui posa les regles del joc?
Aquest  llibre us pot ajudar

Els videojocs

COL·LECCIÓ:VULL SABER , 83, 152 PP
ISBN:978-84-9788-753-3
eD. UOC, 11/2008
Els videojocs, joguines i tecnologies alhora, són fascinadors per partida doble. Ens encanten, ens diverteixen i ens permeten passar més temps entre els nostres. Aprendre sobre videojocs, és aprendre sobre el món actual i sobre la nostra reacció davant d’ells. Aquesta és una invitació per aprendre alguna cosa més sobre ells.
http://www.editorialuoc.cat/index.php?main_page=index&cPath=1

 

 

FINESTRES DOLCES

Sortir amb nens.www.lavanguardia.com 

Mobil de cascavells

sortir amb nens

www.lavanguardia.com

 

Pizarra vaca.

Per Ed. Bayard. Revista Cucaferanº 194, oct 2011

http://www.conmishijos.com/pictures/posts/11000/11506-4-pizarra-vaca-manualidades-con-plastilina-o-pasta-de-sal.jpgUna original manualidad para que los niños escriban y dibujen

Esta simpática y sencilla manualidad infantil puede ser útil para la vuelta al cole de los niños. Sólo hay que pegar una gran cabeza de vaca de pasta de sal en una pizarra. Se trata de una manualidad entretenida pero así favorecerá que los niños se concentren durante un espacio de tiempo en una actividad y dediquen toda su atención a ella. Además, pasarán un rato muy divertido haciendo esta pizarra vaca.

**********

 

http://www.conmishijos.com/pictures/posts/11000/11509-4-portavelas-de-plastilina-manualidades-para-ninos.jpgPortavelas de plastilina.

Cómo hacer un portavelas de plastilina con los niños

 

************

TEMPS LLIURE : JOC ON LINE GRATIS

AGUILA ROJA

http://blogjuegos.es/1591/mi-aguila-roja-juego-oficial-de-la-serie/

 

******************

Temps lliure :

PASTA DE SAL

Aprofitem un dia de pluja del fosc hivern i descobrim amb la canalla la pasta de sal.

Abans del petroli i es seves aplicacions. com ara la plastilina, els nens també jugaven. Per exemple feien pasta de sal. Amb ella modelaven tota mena de figures , reals o imaginàries , i feien regals a les seves mares o amics quan volien. Veiem com es fa i diversos suggeriments.

Necessitem: igual quantitat de farina que de sal ( 100 gr,  1/4  de Kg de cada…  ) ; 1 got petit d’aigua ;  1 ou ; 1 pinzell net , barat, per envernissar. Guardar farina per espolsar a la taula o marbre i fer de separador. Un rodillo de pastisser o una ampolla llisa . Escuradents, forquilles, ganivets de punta rodona…coses per fer ratlles o gravats.  Un forn de cuina.

COM HO FAREM?

segui llegint

**********

LA TELE: PROS I CONTRES

LA TELE no es tan bona com sembla. O no sempre fa el que hauria de fer: distreure de bona manera, informar, educar…

Cuanta tele veu la nostra canalla? si es bona to anirà be, però si és dolenta i dona mals exemples, multiplicat pel nombre d’hores que s’hi passa davant i el petits que encara son… cal estar al costat d’ells quan veuen la tele i ensenyar a rumiar i a distingir  bo i dolent.

http://eticauoc.wordpress.com/

En aquest lloc s’analitza un programa de tele cada cop , mirant si es compleixen les normes ètiques


PAGINA DE XESCO BOIX

 

 

http://www.xescoboix.cat/

 

http://tv.regio7.cat/index.php?proveedor=regio7&  seccion=0&tema=0&VideoId=25173&nombreAnterior=%DALTIMS%20V%CDDEOS:%201%20al%2012&offset=0&UserID=7723117113326511256240670002772200&detector=2210&desde=servicio&posicion=5 -> homenatge a Xesco Bopix en el 25 aniversari de la seva  mort

LA TELEVISIÓ I ELS NENS:

ES BONA LA TELE PER A LA CANALLA?

L’HAURÍEM D’APROFITAR  SELECCIONANT MOLT BE EL QUE DONEN ?

PERMETEM LA TELE BASURA A CASA NOSTRA, AMB CANALLA AL DAVANT I TOT?

LLEGIU L’ARTICLE

http://www.magisnet.com/noticia/1219/INFORMACION/En%20clave%20educativa.html

******************

Deixa un comentari