El cos humà

Via ciènciesnaturals m’assabento de l’existència d’una magnifica enciclopèdia multimèdia del cos humà que penja del portal educatiu edu365. L’enciclopèdia virtual ofereix imatges, vídeos i so de gran qualitat, i un cercador. Malauradament, l’accés sembla restringit als usuaris del lloc.L’alumnat de centres educatius catalans pot aconseguir un nom d’usuari i una contrasenya per accedir-hi omplint un formulari.

Una altra entrada del mateix bloc ens presenta el recull dels quaderns virtuals de Sebastià Mora Masot, en versió bilingüe (català/anglès), els quals sí que són accessibles directament. Entre aquests quaderns els relacionats amb les ciències inclouen els següents temes,

Per cert, no he pogut evitar relacionar algunes de les imatges de l’enciclopèdia multimèdia amb l’exposició Bodies. I com deia aquell, para muestra un botón…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà