6è: què hem fet aquesta setmana?

Aquesta setmana ha sigut molt moguda perquè hem fet dues excursions seguides. El dijous, ens vam explicar que faríem durant les dues excursions. Primer de tot ens van donar un mapa per marcar el recorregut que faríem. Vam pujar pel carrer Pau Picasso, vam girar cap a la dreta vam baixar per la plaça Muga, després vam pujar per avinguda de Lloreda i vam passar per la rambla de Sant Joan i al final vam arribar a l’escola.

I el divendres vam anar a una excursió on ens van explicar com salvant als refugiats i els salven en vaixell, vam baixar a la planta baixa del vaixell, ens van ensenyar com rescataven els refugiats. Després vam pujar dalt del vaixell i allà ens van ensenyar com i amb què els rescataven.

Ens va agradar molt l’excursió.

Estrella, Rehab i Naiala

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>