6è: què hem fet aquesta setmana?

 

Aquesta setmana hem fet moltes coses, però les més importants han sigut…

Dilluns: El dilluns vam fer competències bàsiques i un dictat (les dues coses en Anglès) i també vam començar el nou projecte que es tracta de fer cartells per combatre el canvi climàtic.

Dimarts: El dimarts vam fer el grups per al projecte  i havíem de planificar el cartell (buscar o dibuixar imatges,com volíem posar les fotos que volíem escriure…).

Dimecres: El dimecres va ser el dia del treballador i vam tenir festa.

Dijous: El dijous va ser una mica més embolicat per què a primera hora vam fer projecte, desprès padrins de lectura… I a la tercera hora tocava dictat,  però vam haver de fer competències bàsiques de matemàtiques i teníem la idea de fer també el dictat però no va donar temps per què abans de començar les competències bàsiques, van venir el nens i nenes de p5 a dir-nos que estaven fent un projecte sobre els pollets i que havien tingut ous en una incubadora i ja havien nascut els pollets… I es va fer una mica tard i  al final el dictat ho vam haver de fer desprès del pati.

Divendres: El divendres a primera hora ens tocava Anglès i vam corregir les competències bàsiques. Desprès teníem educació física però,  com plovia molt,  vam fer ioga i ens ho vam passar súper bé. A la tarda  tocava música i vam repassar i practicar les cançons que ens hem d’aprendre per a la cantània i havíem de portar unes lletres: l’A, la B (que servirà com antifaç)i una lletra qualsevol de l’abecedari, i vam començar a practicar fins que ja vam marxar cap a casa.

 

A. i M.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>