FEM EL NOSTRE BLOC DE LA CLASSE!

Aquest bloc pretén mostrar el treball que els nens i nenes de la classe de les Meduses anem realitzant al llarg del curs. A més a més, els implicarem al màxim a l’hora de realitzar el bloc. Per tal que se’l facin seu i vagin familiaritzant-se amb la utilització de diferents recursos TAC. En les diverses activitats, deixarem que els infants aprenguin a utilitzar la càmara fotogràfica. Ells/es realitzaran algunes fotos durant les diferents activitats, amb la nostra ajuda. Els indicarem on han de prémer, mirar i com han de fer per veure com els ha quedat la foto. Una vegada les hàgim descarregat a l’ordinador, les ensenyarem als nens/es i farem que escollin quines els han agradat més per poder penjar-les al nostre bloc. S’hauran de posar d’acord, ja que totes no hi sortiran. A més a més, decidiran de forma conjunta el títol, el peu de foto i el petit text que hi escriuran. També, en alguna ocasió, els demanarem que facin dibuixos relacionats amb l’activitat. Per fer-los utilitzarem diferents programes de dibuix digital com el SuperDoodle. Fins i tot, escriuran el seu nom al peu de foto o allò que han dibuixat, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *