Roald Dahl Day

roald_dahl1 Roald Dahl, és un prolífic escritor galès que ha escrit llibres com: James i el préssec gegant, les bruixes, els culdolla o el deit màgic. D’alguns d’aquestos llibres també se n’han fet pel·lícules com ara Charlie i la fàbrica de xoxolata, James i el préssec gegant, Matilda….

En commemoració del dia del seu naixement  cada any el 13 de setembre es celebre el “Roald Dhal Day”, a Gran Bretanya s’organitzen activitats a casi tot el territori i aquí volem dedicar-li una part del nostre temps. A la mediateca trobareu exposats a la taula una selecció de llibres de l’autor i als enllaços següents podeu entrar a la pàgina oficial de Roald Dahl i/o a la seva biografia en català .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *