COLÒNIES DELS ALUMNES DE CICLE INICIAL A LA MARINADA

Durant els passats dies 22 i 23 de maig, els alumnes de 1r i 2n curs de la nostra escola, acompanyats per 3 mestres, vam gaudir de 2 dies fantàstics a la casa de colònies La Marinada, situada al terme municipal de Cambrils.

Amb el mar i la platja al costat, i guiats pels monitors de la casa, vam realitzar diferents activitats mitjançant les quals vam poder aprendre moltes coses referents a la vida prop del mar;

En arribar, després de veure la casa i instal·lar-nos, vam visitar els aquaris, ens van explicar moltes coses sobre els animals que hi viuen i alguns els vam poder tocar. També vam anar al port de Cambrils on vam observar els diferents arts de pesca i vam anar a fer un tomb amb vaixell, del qual en vam poder agafar el timó i tot!

A la nit arribava un dels moments més esperats, tocava treure les llanternes per ajudar al nostre amic Capità Potacrec en el joc de nit, abans d’anar a dormir després d’un dia ben complert.

L’endemà caminaríem fins a la platja, on ens ensenyarien a ser uns bons pirates per acabar trobant finalment el tresor amagat i repartir-lo entre tots!

Així doncs van ser dos dies de convivència on vam aprendre i vam fer moltes coses, però sobretot ens ho vam passar molt i molt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *