ACTIVITATS DE FI DE CURS

En aquestes dates en què arriba l’estiu i amb ell el final de curs els alumnes i mestres del Col•legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc preparen diverses activitats per tal d’acomiadar el curs fins a l’any vinent. Aquest any els actes han estat repartits en 5 dies diferents:
El divendres dia 11 a la tarda a la sala d’actes de l’escola els alumnes de primària, de 1r a 6è, van fer diverses representacions (teatre, cançons balls i “gags”) davant d’alumnes, mestres i familiars, mentre els alumnes d’infantil gaudien d’un espectacle d’animació al pati de l’escola. El diumenge dia 13 es va fer la bicicletada, l’entrega de premis dels jocs florals i el dinar de germanor a l’edifici de secundària. El divendres dia 18 els alumnes de 3r i 5è van fer representacions teatrals i els alumnes d’infantil van participar en una divertida gimcana. El dilluns 21 els va tocar als alumnes de primària gaudir d’una gimcana organitzada pels alumnes de 6è. Aquests serien els protagonistes del dimarts 22 i últim dia d’escola ja que els tocava acomiadar-se de tots els companys i mestres de l’escola tot cantant l’hora del adéus per iniciar una nova etapa a secundària on els desitgem que tinguin molta sort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *