HALLOWEEN 2009

L’ escola Mare de Déu de la Serra de Montblanc va celebrar la festa de “Halloween”. El motiu de celebrar aquesta festa anglosaxona és el de donar a conèixer una altra cultura i tradició dins de la classe de llengua anglesa i també la de comprendre com ha evolucionat popularment la festa de Tots Sants “All Hallows”en aquests països.

Des de fa una quants cursos, els alumnes més grans preparen aquesta festa.

Primerament a tots els cursos aprenem a la classe de llengua anglesa quines són les característiques d’aquesta festa. Aprenem cançons i rimes. Decorem l’escola amb mòbils de monstres i bruixes, dibuixos d’esquelets, fantasmes, gats negres, aranyes… Els alumnes més grans buiden les carabasses de Halloween acabar d’ambientar la festa.

Finalment, la tarda del divendres els alumnes de 6è ens van representar l’obra de teatre:

“Count Dracula’s castle”.

Després, tothom va cantar les cançons que havien après a classe, des dels més petits fins els més grans. Els alumnes de sisè i del Tílmar ens van cantar la cançó “ La Família Addams”.

Després els alumnes de sisè van cantar i representar la cançó “Double Trouble”. Aquseta cançó de laes bruixes la canten a l’escola de Howards a la pel·lícula de Harry Potter “El Presoner d’ Azkaban” i per acabar, van fer una coreografia del ball de “Thriller” de Michael Jackson

A continuació, va continuar la festa amb els nostres protagonistes disfessats, com és tradicional als països angloxasons de bruixes, monstres, fantasmes… Es van encendre les carbasses i es van lliurar premis del tercer concurs de carbasses “ Halloween pumpkins”.

Finalment, hem cantat la cançó “ Halloween night” tot fent el joc de “Trick or treat”.

La festa s’acaba quan els demanen als seus companys d’escola la seva recompensa “a treat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *