NADAL AL COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA SERRA

Un any més hem arribat a les portes de Nadal. S’acosten unes festes que ens omplen d’il·lusió a grans i petits. Al col·legi, any rera any, ens esforcem per organitzar una festa, on els infants més petits de l’escola ens sorprenen amb interpretacions de caràcter Nadalenc. Professors i alumnes ens passem bones estones decorant i ambientant la nostra escola; l’arbre, el pessebre, el tió i el ninot de neu han omplert tots i cada un dels racons entre les aules. A hores d’ara ” l’Esperit de Nadal” ja és ben present entre tots nosaltres.

El dia 18 al matí tots els alumnes van fer cagar el tió.

Clicar aquí per veure imatges del “cagatió”.

Els alumnes de Primària van relitzar una pregària molt activa, on van participar amb molt d’entusiasme tots els alumnes de Primària, que va estar dirigida per Mossèn Simó.

Clicar aquí per veure imatges de la pregària.

El passat dijous 18 de desembre, també va tenir lloc el festival , on van participar-hi les classes de P2 fins a P5.

Els més petits, els de P2, van posar en escena una postal on el missatge era desitjar BON NADAL!. juntament amb P3 i vestits de PARE NOËL,van estrenar-se com  a poetes tot recitant i decorant l’arbre de nadal amb unes boniques campanetes que han fet ells mateixos.  Els alumnes de P4 van representar l’obra de teatre: “La rateta presumida”. La cançó: El trineu i poema: Nadal ja ha arribat.

Els alumnes de P- 5 , Teatre: Els contes, cançons: Les dotze van tocant i poema: Nadal

Clicar aquí per veure imatges de la festa de nadal dels alumnes de P-2 a P-5.

Un cop tots els alumnes van fer la seva representació, van tenir la honorable visita dels tres patges Reials, tots els infants d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària, van poder fer l’entrega de la carta pels Reis Mags,  doncs de ben segur tots tenim desitjos i estem emocionats per la ja propera arribada de Ses Magestats.

Clicar aquí per veure imatges de l’entrega de la carta als patges.

Per acabar d’arrodonir la tarda, petits i grans van compartir un petit refrigeri al rebedor de l’escola, preparat per l’ A.M.PA del col·legi.

El divendres dia 19 de desembre ens vam felicitar les festes. Tots els alumnes de Primària van oferir als seus companys i professors les cançons i poemes que havíen après amb gran il.lusió i d’aquesta manera vam finalitzar aquest primer trimestre.

Clicar aquí per veure imatges dels poemes i cançons de nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *