PARTICIPACIÓ EN LA 1ª FASE DEL “FEM MATEMÀTIQUES 2008”

Alumnes voluntaris de 1r i 2n d’ESO de l’IES VILAMAJOR  van participar a la 1ª fase del “FEM MATEMÀTIQUES 2008” durant el passat mes de gener:

Alumnes de 1r d’ESO: Guillem Icart, Albert Montasell, Alba Vicente, Meritxell Ortiz, Anna Casals,Oriol Punyed, Eila Montané, Júlia Olivé, Dani Garcia, Marina Fernández, Caterina Fradera, Laura Almansa, Emma Vidal, Laia Esquius, Georgina Pinós, Judith Punyed i Eulàlia Sánchez.

Alumnes de 2n d’ESO: Andrea Marchan, Joan Prim, Gerard Bassa, Àlvaro Piera, Àlvaro Fernández, Marta Corts, Martí Ducet, Marc Sanz i David Algar.

  ELS PROFESSORS I PROFESSORES DE L’IES ESTEM MOLT SATISFETS DE LA FEINA QUE TOTS I TOTES HEU FET !

 

El FEM MATEMÀTIQUES és un concurs que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica.

Es tracta d’una activitat organitzada anualment per la FEEMCAT (Federació d’ensenyants de matemàtiques de Catalunya) amb el suport del Departament d’Educació. Està dirigida a tots els alumnes de sisè de Primària i primer i segon d’ESO dels centres escolars de Catalunya. S’organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases.

  • Primera fase (es fa als centres)
  • Segona fase (es realitza de manera independent en cada una de les 4 associacions que forma part de la FEEMCAT: APMCM, ADEMGI, APaMMs, ABEAM)
  • Tercera fase o fase final (s’estructura com una jornada matemàtica amb un component lúdic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *