Sant Ponç

El dia 11 de maig, a l’escola vam celebrar la  Fira de Sant Ponç.  No podíem desaprofitar la oportunitat de celebrar una fira com aquesta amb el magnífic hort del que disposem, va ser una bona manera perquè tothom pogués gaudir dels productes que la natura ens ofereix. Tothom va participar d’aquesta fira. Començant per la Neus, l’avi Joan i els pares i mares voluntaris sense els quals seria molt difícil poder dur a terme aquest projecte. (aprofito per dir que em sento molt orgullosa de comptar amb una mare Planeta voluntària i animar de cara el curs vinent a que, qui pugui, s’apunti a participar!!!). També ens ajuden els i les mestres i, evidentment, els alumnes matagallarencs. Una de les activitats que van fer els nostres Planetes per participar de la Fira va ser elaborar l’oli aromàtic. Mireu com ho vam fer!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *