Sant Jordi i jocs florals.

Aquest any, per Sant Jordi, els nens i nenes varen disfrutar d’un circuït de contes molt original. Els grans de l’escola es van preparar els contes i els van representar de diferents maneres. Uns els van representar protagonitzant ells mateixos els personatges, d’altres amb titelles, d’altres amb l’explicació a través d’matges…. sigui com sigui cal valorar la implicació dels grans i l’interès dels més petits. Va ser una jornada molt especial i bonica en que tothom va formar part de les activitats de la diada. També aprofito per posar les fotos dels nostres “Primers Jocs Florals”, teniu tota la informació a la revista dels Jocs Florals que us vam entregar el darrer dia de curs. Com ja sabeu, a la nostra classe no hi va haver guanyador però sí un accèssit, i va ser per en Martí. Finalment us he posat alguna foto del dia que els Planetes vam anar a la biblioteca municipal. cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *