La Masia can Lleonard

És una de les Masies de Vacarisses, està en la zona de l’Obac ,per anar-hi hem de començar pel coll de l’Obac i buscar el camí de la Matagalls. Per el camí podrem contemplar la serralada de l’Obac des de la Roca del duc i el Castell de Bocs fins als Castellots de Tanca.
Seguint el camí ens portarà fins a les Vendranes i allà podrem observar la casa de les Vendranes , seguint més enllà trobaríem la casa del Lleonard que ara mateix són unes ruïnes desprès de veure la casa del Lleonard tindríem que pujar fins al Serrat dels Ginebrers i allà agafar el camí que careneja pels singles i ens quedarà el petit i el gran Moliner. Seguint el
camí arribarem als caus i allà acabarà l’excursió.

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *