Ens torna a visitar la Jordina Biosca!

Els alumnes de Cicle Superior han començat el 3r trimestre amb moltes ganes i és que han tornat a rebre la visita de la Jordina Biosca!

Aquest cop, però, no ens ha explicat una nova història de Roald Dahl sinó que ha vingut acompanyada d’en David i ens ha recitat i ens ha explicat petits contes de la Mercè Rodoreda, Pere Quart, Joan Brossa, Jaques Prevert...I és que, tal i com diu la Jordina, de la mateixa manera que d’una peça de roba n’hi pots treure un vestit, un barret, una bossa o un eixugamans, dels poemes també en podem treure de tot: des de conjurs per fer l’estudi una mica més fàcil fins a raps ultra moderns, contes versats o guirigalls d’animals d’allò més inversemblants. 

Moltes gràcies Jordina!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *