ANEM D’ESCURSIÓ AL BOSC

Fa bastantes setmanes, els cracs de Vimbodi i el pringats de Vilavert vam anar a un bosc de per allà les Piles.

Va estar vastant divertid ja que vam fer una mica el cabra per allà.

Vam estudiar les plantes i els rastres animals.

que guay, ara tinc un altre ofici a la cartellera de “poder soc…”.

 

AQUÍ HO TENIU

COMIC!!!!!

Nosaltres en les ultimes (si la memòria no em falla) 7 setmanes hem estat creant un còmic amb un programa anomenat pixton. Que bé ara podré fer còmics!
Peró al acabar el curs el faré servir poc. Quina pena.

Aquí el teniu:

marti

Aquest trimestre la professora ens ha fet fer un conte per participar en un concurs . per mala sort la majoria no va poder  participar en el concurs , per aixó la mestra ens ha apuntat en un altre concurs!!!

Per fer el text vam fer servir les mateixes normes de l’antic text ( prewriting, drafting, revising, editing i publishing). jo crec que he aprés a escriure millor contes.segurament em servirà per escriure mes bé en els concursos que vindran.

Aquí teniu el text:

 

EL VELL DEL BOSC

Em desperto en un matí assolellat, miro el rellotge. –Les vuit i mitja- dic jo mig badallant. -Faré tard al col·legi !!!!!!- Em rento em vesteixo, esmorzo el més rapit possible, faig pipi i… em dono compte que és dissabte. Era un miracle; no havia fet els deures i estava en sabatilles. De sobte escolto en el meu cap: aaaaaaaaaleluia, aaaaaaaaaaaaleluia.

Passejo pel poble, que estrany, penso, només trobo avis pel carrer.

“Caca, m’he deixat el patinet”, penso. Vaig a casa , agafo el patinet i torno al carrer. Vaig per aquí , per allà, a l’església, a saltar i a la piscina, però per mala sort estava tancada. Segueixo fent voltes pel poble, me’n vaig al bar, a la baixada, a la font (tenia set) i a la plaça.

Quan arribo a casa de la meva àvia no trobo a ningú més que ella.

Llegir més