L’ús educatiu d’aquest bloc

Segons l’enciclopèdia catalana, educar és formar, ensenyar i instruir els infants, i també els adults, per tal d’aconseguir el desenvolupament integral de llur personalitat“.

Així doncs, si ens proposem donar un ús educatiu al bloc hauríem d’intentar que es complís la definició. Procurarem formar insertant-hi articles interessants que ens facin reflexionar i ens instrueixin sobre fets curiosos i interessants de les matemàtiques. També hi proposarem enigmes i activitats per fer anar una mica el cervell d’infants i adults i intentar mostrar una altra cara de les matemàtiques. Així crec que aconseguirem desenvolupar la intel·ligència i personalitat de qui ho llegeixi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *