Comencem!

Comencem aquest bloc amb la il·lusió que sigui un bloc matemàtic, divertit, curiós i pedagògic. És un bloc pensat perquè l’entengui tothom, no només especialistes en matemàtiques! Hi penjarem curiositats, cites, acudits, anuncis, notícies, enigmes, jocs i altres activitats perquè pogueu aprendre moltes coses i fer anar una mica les neurones.

 

Serà un bloc obert a tothom però pensat especialment pels meus alumnes de segon d’ESO, encara més especialment pels que fan l’optativa de “problemes de matemàtiques”. Ells hi trobaran algunes activitats per fer a classe que llavors avaluarem. L’objectiu és fer la mateixa feina que faríem a classe però amb un suport tecnològic que ens ajudarà a presentar les activitats i a resoldre’n algunes que requereixin recerca, càlculs específics, etc.

 

Així doncs, comencem!

One thought on “Comencem!

  1. Pilar

    Hola Maria i el bloc matemàtic.
    T’he visitat i he vist el teu blog. Com que dius que el faràs més xulo ja hi tornaré a entrar. De moment ja has fet més que jo, perquè has canviat la imatge de la capçalera i jo no trobo les adreces que vam remenar amb l’Helena…Snif!
    Pilar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *