Un bloc que m’ha agradat

En aquest article us parlaré d’un bloc que m’ha agradat: http://frantematicas.blogia.com/

 

És un bloc de matemàtiques escrit en gallec per un professor de l’institut de l’IES García Barbón de Verín (Ourense). Aquest fet ja crida l’atenció, oi?

 

Jo no he sapigut trobar cap article on l’autor comenti els objectius del bloc però és bastant clar que és un bloc de divulgació de les matemàtiques pensat per alumnes d’institut.

 

Hi ha força categories interessants: eso, secundària, estadística, matemàtiques i realitat, astronomia, apunts i exercicis, música i matemàtiques, fotografia, etc.

 

Els títols dels articles són força descriptius i fins i tot en algun cas enginyosos! En general són articles de dos o tres paràgrafs i sempre porten alguna imatge que els il·lustra, fins i tot a vegades més d’una. La majoria són articles de divulgació matemàtica i donen enllaços a altres pàgines on s’amplia la informació, és a dir, la majoria d’articles no parlen de temes totalment originals de l’autor. El nivell és d’alumnes de quart d’eso, batxillerat i professorat, dubto que els alumnes de primer cicle d’eso puguin entendre’ls: fractals, programari lliure…

L’última entrada és del 13 de maig del 2008, esperem que s’actualitzi ben aviat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *