Web amb els enllaços

En els següents apartats estan el enllaços a les pàgines web que us he donat amb el dossier d’estiu; podeu fer les activitats seguint els enllaços.

Carpeta d’aprenentatge per a l’alumnat de 6è d’educació primària. Estiu 2013

La carpeta d’aprenentatge permet que l’alumnat, el professorat i també les famílies tinguin una constatació de l’evolució del coneixement, habilitats i actituds de les nenes i els nens en el treball de reforç dels aprenentatges escolars.

És un instrument que proporciona evidències d’allò que s’aprèn i del grau d’assoliment dels objectius en relació amb el pla de treball. Pot augmentar, així, l’autoestima de l’estudiant i possibilitar l’autoavaluació i creació del propi aprenentatge.

 

La carpeta d’aprenentatge d’activitats de reforç d’estiu pot constar de:

1 – Presentació i planificació:

portada – presentació – horari i compromís – planificació de les activitats

 

2 – Proposta d’activitats amb qüestionari d’autovaluació:

 

3 – Proposta de recursos per a la pràctica i exercitació:

 

4 – Autoavaluació final

 

Quant a Manel

Hola sóc en Manel Zamora, vaig estudiar magisteri a la Universitat de Vic, sóc de la promoció 1997-2000. He passat per algunes escoles tant del Maresme: Salvador Espriu de Montgat i Ceip Ignasi Iglésias de Tordera. També he estat a L'Anoia al CEIP Herois del Bruc de Piera desprès vaig anar a la comarca del Bages, concretament a Manresa i allà vaig treballar al CEIP Bages. Després vaig estar treballant a Solsona a l'Escola Setelsis durant els cursos 2009/10 i 2010/11. Actualment sóc mestre de l'Escola Mare de Déu del Patrocini de Cardona.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *