Quadern d’activitats

Aquí teniu en format pdf el quadern d’estiu.

Activitats estiu escanner

Quant a Manel

Hola sóc en Manel Zamora, vaig estudiar magisteri a la Universitat de Vic, sóc de la promoció 1997-2000. He passat per algunes escoles tant del Maresme: Salvador Espriu de Montgat i Ceip Ignasi Iglésias de Tordera. També he estat a L'Anoia al CEIP Herois del Bruc de Piera desprès vaig anar a la comarca del Bages, concretament a Manresa i allà vaig treballar al CEIP Bages. Després vaig estar treballant a Solsona a l'Escola Setelsis durant els cursos 2009/10 i 2010/11. Actualment sóc mestre de l'Escola Mare de Déu del Patrocini de Cardona.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *