ELS OFICIS: L’INFORMÀTIC

L’Itmar, el pare de la Júlia Canals és informàtic. Ens ha vingut a explicar què fa un informàtic  Ell va estudiar per fer animació, com el que fan en els dibuixos animats. Ara treballa arregant i muntant ordinadors, . Ens ha ensenyat tots els aparells que podem conectar a un ordinador. Hem après que la informàtica és molt important perquè es necessita per fer qualsevol ofici.

Després hem vist com es fan les pelicules de dibuixos animats. Cal fer moltíssimes fotos d’objectes en diferents posicions.  Quan s’ajunten amb un programa informàtic o aplicació de la tablet, surt el moviment.

Finalment ens ha muntat el ganxokids amb els videos que ja teníem filmats del racó dels metges.

Moltes gràcies Itmar, quan tinguem dubtes sobre noves tecnologies ja et preguntarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *