Projecte “Caixes Niu al Parc de les Planes”

La setmana passada els alumnes de 4t vam rebre la visita d’un antic amic…en Javi! En Javi l’any passat va venir a demanar-nos ajuda per a crear unes gàbies d’ocells que hauríem d’haver posat al parc de les Planes per poder fer un seguiment i veure com els ocellets feien els seus nius i criaven…Però amb tot el que ha passat aquest any, no vam arribar a veure què havia passat; per això en Javi va tornar a demanar-nos ajuda per fer de nou el projecte i vam DIR QUE SI!!!

Vam tornar a posar-nos a treballar i vam crear noves gàbies pels ocellets i inclús per algun rat-penat…Al gener, anirem a col·locar-les i durant tot l’any anirem a veure com van i a donar-los menjar. Esperem que aquest any puguem veure tot el procés i us ho puguem ensenyar 🙂 🙂

Estem esperant la propera visita!

https://photos.app.goo.gl/kvBfv5x85BpqNz3JA

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *