LA CASTANYADA

Bon dia famílies, 

A l‘aula d’acollida ens hem endinsat de ple en la tardor! Hem llegit i cantat el conte de la Castanyera, hem tocat i olorat alguns dels fruits de la tardor, com nous, avellanes, ametlles, castanyes, raïm, mandarines, magranes, carbasses… També hem jugat al memorama de la tardor i, per acabar aquest meravellós dia, hem fet panellets de pinyons, coco i xocolata (sabíeu que tenen un origen àrab?)! I ens han quedat boníssims!

Si cliqueu a la imatge, trobareu unes quantes fotos perquè ens veieu amb les mans a la massa!

AULA UNIVERS

Bon dia famílies, 

Des de l’aula d’acollida us volem presentar la nostra classe que, per tercerany consecutiu, s’anomenarà Aula Univers. Si hem mantingut el nom és perquè la nostra aula es troba en constant moviment, com els astres; van arribant noves persones, i convivim amb aquesta diversitat. I, molt important, seguim creient que, siguem el que siguem [sols, planetes,  llunes, estels…] i quina sigui la nostra galàxia de procedència, conèixer d’on venim i la diversitat que ens envolta és el secret per fer que sempre, sempre, continuem expandint-nos.

Som l’aula Univers i, un cop més, us convidem a acompanyar-nos en el nostre viatge estel·lar!!!

Casa Ametller

La classe de 4t hem visitat la casa Ametller famosa pel seu estil modernista, obra del famós arquitecte Josep Puig i Cadafalch. Després vam anar a l’exposició “Jugo com una nena” al Palau Robert. En aquest espai vam treballar l’apoderament de les noies, els referents femenins i la visibilitat de les dones dins de l’esport.

 

Titelles Intercicles

Els últims dies d’escola vàrem estar preparant unes petites obres de titelles, per a poder entretenir als més petits. Vam poder treballar l’escriptura, el diàleg, l’expressió oral i la dramatització.

Vam representar les nostres petites històries i després els vam preparar una activitat de titelles, que vam fer conjuntament amb ells. Els vam ajudar a posar els noms, a pintar i a enganxar un pal de polo per a poder agafar-les.

Finalment vam representar de manera improvisada i espontània amb ells, petites històries.

Us en deixem una petita mostra. Cliqueu la imatge per veure més fotos.

TOCA-TOCA

Bona tarda famílies,

Fa poc, les i els alumnes de 4t vam anar al camp de futbol de Bellvitge amb altres alumnes de 4t de diferents escoles per participar al “Toca-toca”, un projecte de percussió corporal on els infants havien de ballar i picar amb el cos cançons amb una coreografia apresa a l’aula.

Si voleu veure fotografies d’aquestes activitats, cliqueu a la imatge següent.

SÒNIA DELAUNAY

Bona tarda famílies,

Durant el tercer trimestre hem treballat a la gran Sonia Delaunay, una pintora abstracta que va dissenyar un alfabet molt colorit i de diferents formes, així com diferents quadres en format mosaic i de vitralls. També va dissenyar vestuari i decorats per al teatre! Va ser una artista molt complerta!

Si voleu veure fotografies d’aquestes activitats, cliqueu a la imatge següent.