LES BALENES VISITEN L’AQUÀRIUM!

Divendres vam passar un matí genial a l’Aquàrium, veient els diversos peixos dels mars del nostre planeta. En arribar vam esmorzar, i al voltant de les 11 vam iniciar la visita de la mà de la Laia, qui ens va explicar moltes curiositats sobre els diferents animals marins i sobretot coses superinteressants de les balenes!!!

També vam veure al Nemo (al costat de les anèmones!)… i a la Dori!

Vam gaudir d’un parell de túnels per on veiem passar taurons i peixos manta… una meravella de la Natura!!!

També vam poder veure dracs marins i la nostra guia, la Laia, ens va explicar com els cavallets de mar, s’alimenten de plàncton anomenat Krill, igual que les balenes, tot i que són immensament més grans.

I finalment, ja més al nostre aire, vam jugar una mica amb les petites atraccions de l’Aquàrium, vam dinar a la seva terrassa i finalment ens vam fer foto de grup davant una reproducció a escala real d’un exemplar de catxalot!

 

En aquest enllaç us compartim més fotos de la sortida: https://photos.app.goo.gl/UkpxvYaFPJgvjscQA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *